Шакира прави секс мисионерската


Шакира прави секс мисионерската

9503

Шакира (Shakira) призна, че е твърде консервативна в секса и обикновено е в "мисионерска поза".

"Сигурна съм, че доскучавам на парньора, но трудно бих се променила и изобщо не съм готова на експерименти", поясни фамозната изпълнителка, цитирана от испанските таблоиди наскоро.

"Може и да не ви се вярва, но в леглого съм свенлива и кротка", каза още екзотичната колубмийка, която има цели 214 номинации за световни награди и 50 милиона продадени албума досега.

Тя обяви световното си турне тази година, стартиращо в Северна Америка.

Организираната от "Live Nation" обиколка ще мине през "Madison Square Garden" в Ню Йорк на 21 септември, "Toyota Center" в Хюстън на 8 октомври и "Staples Center", Лос Анжелис, на 23 октомври. Освен това зрелищното шоу ще посети топ арени и много градове през лятото и есента.

Вокалистката е била на турне в Щатите само два пъти в кариерата си – през 2002 с “Tour Оf Тhe Mongoose” и през 2006 с “Oral Fixation”, чиито приходи са над 100 милиона долара.

Като допълнение към изключителната оригиналност на певицата и ритмичната й зареждаща музика, обходът обещава да разруши всички досегашни очаквания на феновете за лайв изпълнения страна на тяхната фаворитка.

Освен лятното турне, Шакира ще посети и някои от най-горещите фестивали, между които легендарния "Glastonbury" в Лондон и "Rock In Rio" в Лисабон и Мадрид. Нека припомним, че песента й "Waka Waka (This Time For Africa)" бе избрана за официален химн на Световното първенство по футбол 2010.

Блондинката обещава да изпълни песни от своята колекция с убийствени хитове и от последния си албум - "She Wolf", издаден в края на миналата година от "Epic Records"(у нас - чрез "Вирджиния Рекърдс"). От предишната й продукция от 2005 – платиненият проект "Oral Fixation" Vol. 2 е хит сингълът "Hips Don't Lie", достигнал до No. 1 в "Билборд Хот 100" и в още 55 страни. Мелодията се превърна в най-въртяното парче в историята на поп радиостанциите в Щатите.
Дискът "She Wolf" продължава да набира популярност с появата на третия му сингъл - "Gypsy”. Тази година Шакира отново разби рекордите на "Билборд" – песента “Gitana” стана 17-и "Топ 5" хит в "Latin Pop Airplay" чарта и по този начин вокалистката се превърна в изпълнителка с най-много "Топ 5" сингли в 16-годишната история на чарта.

Шакира има няколко награди "Грами" ("Grammy"), автор е на песни, занимава се и с продуцетство. Тя подкрепя световното образование. Да не забравяме, че е основател и президент на "Foundation" ("Pies Descalzos"), съосновател на "ALAS Foundation" и посланик на "1GOAL" и "UNICEF".

Повече информация за турнето и билетите - на: Shakira.com

и

LiveNation.com  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички