ЧРД на Бараби Блус Бенд


ЧРД на Бараби Блус Бенд

7850

Вчера - навръх 24 май, Бараби Блус Бенд отбелязаха своята 17-годишнина.

Юнаците на Марио Събев - Буги Барабата, са група от така нареченото средно поколение на българската рок сцена, и една от малкото действащи пълноценно и до днес.

Специално за случая бандата ще представи нов запис - песента "Тъжен блус", представа от нежното присъствие във формацията - Цвети Христова (Сторми), научи "MySound.bg".

Парчето е избрано лично от режисьора Христо Кънчев, който създаде вълнуващ клип по музиката, текста и сценария на водещия в култовото радио "Z-Rock" - Буги Барабата.

В клипа ще се срещнем с големия български актьор Жан Илиев, носител на наградата "Икар" на САБ (Съюз на артистите в България), с актрисата Яна Ангелова и в главната роля - невероятната 10-годишна Християна Кънчева.
В кадри са и самите групари: МариоБуги БарабатаСъбев – автор на музиката, текста и сценария, китара, ЦветелинаСтормиХристова - вокал, АлександърПожараПанайотов – бас китара и ТеодорТорпедотоЯнков – барабани, запис, мастеринг.

"Благодаря на групи като Б.Т.Р., Епизод, Од Крю (Odd Crew) и Турбо, които ме накараха да оценя това старо наше парче и да го избърша от прахта, за да му вдъхнем нов живот чрез гласа на Сторми", сподели Буги.

Музикантите изказват благодарности на всички спомогнали за създаването на клипа, на спонсора и на внушителната агитка от фенове на "Z - Rock".

Премиерата ще бъде днес, след празника на Барабите и на самия рожден ден на малката актриса Християна, главна героиня в разказа.

Групата заяви, че е изключително удоволствие да се работи с Христо Кънчев и изказа надежди, че това няма да е последният им съвместен проект.

„В кариерата си на мим актьор съм оценил музиката като нещо изключително важно и специално в моя живот, а блусът и рокът са в сърцето ми. С Буги се познаваме от години и идеята му за клип много ми допадна. Успяхме да спечелим на наша страна и Жан Илиев, както и Яна и Християна”, казва той.

Песента ще бъде представена в ефира на радио "Z-Rock" в предаването на Елена Розберг - "Голият обяд", а клипът ще може да бъде видян на сайта на радиото www.zrockbg.com, след което ще бъде предоставен за свободeн даунлоуд в Интернет.

Очаквайте го и на новия сайт www.barabibluesband.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички