Боб Дилън пристига с кетъринг специалисти в София


Боб Дилън пристига с кетъринг специалисти в София

4993

Седмица преди концерта на Боб Дилън (Bob Dylan) в София стана ясно кой ще задоволява капризите на голямата звезда зад кулисите на зала 1 на НДК на 3 юни.

Американската легенда ще пристигне в столицата с подбран екип от собствени кетъринг специалисти, които на място ще творят своите кулинарни шедьоври. За тази цел в бекстейдж зоната на зала 1 ще бъдат обособени две специални помещения – кухня и салон за хранене, като до трапезата на Боб Дилън няма да бъдат допускани никакви външни лица. Едно от условията на гостуващия гурме екип е в часа на пристигането им на наша територия да ги очаква български кулинарен специалист с перфектен английски, който да асистира на готвачите при пазаруването на свежи продукти за вечерята на артиста. Друго изключително важно условие е закупените стоки да са задължително с установен био произход. Дали гостът ще успее да опита някои традиционни български ястия, зависи от единствената жена в кетърингa, а именно – неговия отговорен главен готвач.

Дилън е известен в музикалните среди като изключително педантичен при организацията на своите турнета. Ето защо освен с виртуозните си кулинари, той ще се появи със собствено озвучаване и осветителна техника, за да превърне сцената на зала 1 в истинска арена за вечните си хитове.

Вчера (24 май) музикантът навърши 69 години. Неговият дълъг и достолепен творчески път съвсем естествено го определя като един от онези артисти, които трудно допускат медийния интерес да помрачи личните им удоволствия. И ако многобройните фенове на легендарния Дилън са били разтревожени каква е причината неговата фигура да остана скрита от полезрението им в публичното пространство през последните месеци, то е защото артистът бе отдаден на друг свой невероятен талант: рисуването на картини.

"Drawn Blank Series" 2010 е новата колекция авторски художествени произведения на Боб Дилън, която е продължение на предходните му две колекции картини от 2008 и 2009. Всяка отделна творба досега е издадена в не повече от 265 копия в цял свят, като всяка една е отпечатана на специална сертифицирана хартия и подписана лично от великия артист. Уникалните изображения сега могат да бъдат намерени единствено онлайн, тъй като са вече разпродадени. Чисто новата колекция 2010 е в продажба от 22 май и включва 21 графични лимитирани издания, отново собственоръчно подписани от Боб, като общата им стойност възлиза на близо 30 хиляди. британски лири. Картините могат да бъдат намерени и закупени чрез сайта www.bobdylanart.com.

Интересът към арт колекцията е огромен.

Не по-малък е интересът към концерта на Дилън в София, като ограничени количества билети на цени от 70 до 150 лв. все още могат да бъдат намерени в мрежата на "Тикетпро" и неговите партньори.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички