Фючър Шок представят нов албум! Шокова терапия на 2 юни


Фючър Шок представят нов албум! Шокова терапия на 2 юни

8682

Фючър Шок (Phuture Shock) ще представят дългоочаквания си нов албум - "In And Out", в "Sofia Live Club" от 20 часа на 2 юни.

Десислава Андонова и Филип Александров - Фичо ще излязат на сцената заедно с Деян Драгиев - Даката (барабани) и Петко Дреников - Пеко (китара). Купонът ще започне с диджейски сет на Бирата (aka Ramsey Hercules).На  Фючър Шок ще гостуват още още Иво Стаядинов от Бейбифейс Клан (Babyface Clan), в спектакъла ще се изява и VJ Мариета Печанска.

Групата ще изсвири парчетата от новия си албум, плюс няколко съвсем нови композиции и други версии на стари песни.

За 10 години Фючър Шок се превърнаха в любимци на родната ъндърграунд и клубна сцена. "In & Out" е третото им издание - след албумите "Live" и "Playback". В новия материал ясно може да бъде разпознато звученето, запазена марка на проекта - стилни, лесно запомнящи се и земни мелодии, които ту предизвикват силно желание да танцуваш, ту те отпускат с грууви ритъм. Като споменахме ритъма, "In & Out" е и първият диск на Фючър Шок, в който барабаните са изсвирени на живо - от Даката. В записите участват още Атанас Хаджиев, който свири на саксофон в две от парчетата, и Боян Златков-Барона, който участва с бас партията в ремикса на един от най-известните хитове на Фючър Шок - "Champagne".

"За да живеем пълноценно, трябват много любов и разбиране. Лесно можем да се изгубим, но всичко зависи от нас. Усилието си заслужава - Любов!" - така Деси се опитва да синтезира в няколко думи това, което я е вдъхновило за текстовете в продукцията. Това послание ще открие всеки, който се сдобие с новия албум на формацията.

"In & Out" е мастериран в "Calyx Mastering Studio", Берлин. Продуценти на албума са самите Фючър Шок.

През лятото групата ще свири на няколко фестивала - "In The Palace" в Балчик, "Funkophone" във Варна и други. Деси и Фичо ще направят турне за представяне на албума.

В плановете на групата влиза и видеоклип към титулната композиция.

Билети за концерта на 2 юни - от: ticketsbg.com, касата на "Кантус Фирмус" в зала "България" и на място в "Sofia Live Club".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички