Филип Киркоров Просто подари три часа хитове


Филип Киркоров Просто подари три часа хитове

2463

Тръпката от очакването на нещо голямо е много, много трудно подвластно на думите.

Изпитах я и преди мегаконцерта на Филип Киркоров в зала 1 на НДК снощи. Бях й подвластна до момента когато завесата буквално разкри усмихнатото лице на госта, а той запя с цяло гърло.

Филип Киркоров
наистина подари на публиката жар, настроение и много, много цветове. А разликите от предишното му идване в България са две – че е надминал себе си и че след изпълненията му нямаше нито едно на български този път. Както самият той отбеляза, поне ще продължава да говори на български! Той няма да пее повече познатите ни песни заради скандалите около поисканите му 3 милиона за правата върху тях. Въпреки изразеното огорчение, той направи наистина грандиозно шоу.

Още преди да е изминал първия час, публиката вече припяваше гръмко и ръкопляскаше. Като че ли буйният и много по-закачлив образ на Филип бе останал някъде назад във времето, а на негово място се издигна величествен, изискан и лиричен артист. Всяка минута от шоуто, организирано от "Degris", си заслужаваше!

Странно, дори невъзможно е да се опише прехода от тишината и спокойствието (встрани от НДК), през жуженето на хората пред залата до момента, в който тя се напълва, и витае очакването за предстоящите три часа вдъхновение.
Филип Киркоров не изневери на контраста. Той присъстваше и в костюмите, и в хореографията, и в музиката. Мюзикъл звученето се сменяше с по-твърд саунд, той пък - с романтични композиции.

И докато се усетиш, вече припяваш на някое от поп парчетата или се потапяш в историята на отминала любов. За това пееше през повечето време той. За една отминала любов, и с малко тъга, и с носталгия разказваше за нея, песен след песен. Но това беше само нюанс, защото основната му цел бе да подари на публиката изживяваване. И той го направи, както всеки път, когато запее.

Той зарадва публиката с много парчета, но истински фурор сред публиката предизвикаха мелодията от филма "Девет", "Диско бой", "Циганизация" и, естествено, "Просто подари", както се казва и неговото турне, част от което бе и изявата му в София.  

Филип Киркоров
притежава уникалния талант да увлича хората. Неусетно да рисува картини и дори цели сцени с гласа и изпълненията си. Това направи и този път. Вероятно и ще продължи да го прави, защото такива явления не се появяват всеки ден в музиката. Родните фенове ще му се насладят и в още три града, където също ще подари своите хитове.

Аз пък ще ви подаря един негов куплет:

„Просто подари мне один только взгляд, 

И волшебный свой поцелуй подари!

И я сразу сказочно стану богат

Богаче, чем все принцы и все короли!”.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички