Боби Иванчев (Авеню) солово


Боби Иванчев (Авеню) солово

12990

"Някога" е заглавието на новата балада на Боби Иванчев, дуетна половинка на Велизар Соколов- Заки в култовия проект Авеню.

Мелодично звучене, меланхоличен саунд и дълбок текст са определящи за песента, записана малко преди Нова година в студиото на „Виталити Мюзик”.

Изпълнението впоследствие стана част от диска „Антология” на хитовия тандем, с която музикантите зарадваха многобройните си фенове в края на 2009.

"19 Days" е оригиналното заглавие на песента по музика на Дейвид Елиът Джонсън от "Pigfactory Music", чиито каталог у нас се представя от "Виталити Мюзик  Пъблишинг". Зад оригиналното звучене на парчето на български език стои името на Гери Турийска.

"Моята съпруга има рожден ден през октомври и когато си мислех какъв подарък да й поднеса, попаднах на песента на Дейвид... Още щом чух първите редове моментално реших, че това ще е подаръкът за нея... Отне ми три дни да изчистя правата за използването и записа, няколко часа записи през нощта и един ден смесване в студиото. Най-дълго се работеше текстът, защото ние с Гери Турийска в продължение на седмица разменяхме различни негови варианти и нанасяхме корекции по телефон и имейл. Благодаря й за това, че наистина успя да улови оригиналната емоция на песента и да я предаде така чрез думите. Не успях да имам финално мастерирания звук навреме за рождения ден, но независимо от това по очите на любимата ми разбрах, че подаръкът ми я е направил щастлива!", признава певецът.

Песента може да бъде чута на сайта www.vitalitymusic.com (секция Аудио)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички