Цял месец на Кайли Миноуг посвещават от Радио FM+


Цял месец на Кайли Миноуг посвещават от Радио FM+

5264

Радио FM+ обяви, че от днес до края на месеца ще посвети програмата си на Кайли Миноуг (Kylie Minogue).

Специално за звездата от медията променят традиционната си схема и обещават много музика, игри и награди.

"Ние обичаме нашите звезди, обичат ги и слушателите ни. След успешния ден, посветен на Майкъл Джексън (Michael Jackson) от края на миналия месец, сега решихме, че е точното време да почетем със специална програма и Принцесата на попаКайли Миноуг", каза Радослав Неделчев, PR на медията.

Новият ѝ албум "Aphrodite" е перфектният звук на лятото – горещ, стилен, секси – такова настроение искаме да доставим и на слушателите", обоснова се той.

Всеки има и шанса да спечели оригинална награда с името „Кайли Миноуг” – в ефира всекидневно ще се раздават маркови партфюми, а в сайта на радиото – www.fmplus.net, пък щастливци могат да получат оригинален диск с новия албум на австралийката. Много спомени, истории и митове да прозвучат в ефира, обещават още от първото музикалното радио.

Новият албум на поп дивата е вече на музикалния пазар у нас чрез "Анимато Мюзик"/ "EMI".

Както "MySound.bg" вече информира, единайсетият студиен албум на вокалистката е с изпълнителен продуцент Стюърт Прайс (Stuart Price).
 
С "Aphrodite" Кайли се завръща на дансинга заедно с редица съмишленици от света на поп и денса, в това число: Calvin Harris & Jake Shears, Sebastian Ingrosso (Swedish House Mafia), Luciana Caporaso, Nerina Pallot, Richard X, Cutfather, Nervo и Tim Rice-Oxley. Албумът включва "Better Than Today", което парче Миноуг изпълни на живо по време на своето американско турне миналата година и публиката го прие с екстаз. Подобна бе и съдбата на първия сингъл - “All The Lovers”, който завладя класациите по цял свят.

"Обожавам еуфоричното чувство на "Aphrodite"… изкусителен поп директно за дансинга", признава самата Кайли.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички