Тъмната светлина на Масив Атак в LED екран с размери 15 x 12


Тъмната светлина на Масив Атак в LED екран с размери 15 x 12

1393

Масив Атак (Massive Attack) предвиждат невиждано досега светлинно шоу за българските си почитатели, съобщиха организаторите на концерта - "София Мюзик Ентърпрайсис".

Както "MySound.bg" вече огласи, изявата - в рамките на фестивала "Arena: Muzika", ще се състои в столичната зала "Фестивална" на 15 юли.

Макар Масив звученето да въздейства на сетивата на всички възможни равнища, по време на изявата не затваряйте очи в израз на пълна релаксация, а ги дръжте широко отворени, препоръчаха от "СМЕ". Бристолските легенди пристигат в София с пълен пакет осветление за разполагане на земя и невероятен LED екран с размери 15 x 12 м., състоящ се от 15 фрагмента.

Позиционирана в дъното на сцената, своеобразната стена-фон ще се превърне в основен действащ елемент в развитието на шоуто. Прожектираната на нея впечатляваща мултимедия е прецизно съобразена със сетлиста от песни. Нещо повече: по желание на Масив Атак част от визуализациите ще са ключови фрази, изписани на български език. По този начин зала „Фестивална” ще се превърне в абстрактна арена, където с феноменалната комбинация от звук, светлина и текст гостите ще предизвикат границите на човешкото въображение.

Най-любопитният музикален експеримент на 2010  продължава: Масив Атак с лекота омагьосват световни столици и фестивали на път към нашата столица, където за първи път ще подарят част от магията си и на българските фенове. В нажежения юлски календар времето до уникалната първа среща с дуото британски трип-хоп богове се топи неумолимо, а самите Робърт Дел Ная и Грант Маршъл ни очакват да заемем уютното си място в пресъздаденото от тях хладно двучасово безвремие. И макар световното турне на Масив Атак да минава под знака на най-новия им албум "Heligoland", почитателите им ще чуят на живо едни от най-добрите композиции на проекта през годините. "Unfinished Sympathy", "Karmacoma", "Teardrop", "Intertia Creeps", "Angel", "Safe From Harm" са само част от изкушаващите дестинации в музикалната разходка през различните стилове, албуми и реалности, на която ще се отправим идния четвъртък.  

Оказва се, че в привлекателно мрачния амбиент, създаден от Масив, място за светлина има. Родните меломани разполагат с по-малко от 10 дни да да се включат в музикалната игра на сенки в столичната зала "Фестивална".

Билетите са на цени от 60 и 80 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на "Тикетпро" и неговите партньори, както и онлайн на www.tickеtpro.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички