Роби Уилямс в Тейк Дет. Няма майтап този път


Роби Уилямс в Тейк Дет. Няма майтап този път

6032

Мълвата, че Роби Уилямс (Robbie Williams) има намерение да се се връща в първата си банда - Тейк Дет (Take That), се потвърди официално от световните информационн агенции.  

Британският певец и неговите колеги работят по албум, чиято официална премиера е обявена за номеври. Това ще е първи съвместен проект на петимата от "Nobody Else" (1995).

Новият материал ще е общо дело на музикантите - Гари Барлоу, Хауърд Доналд, Джейсън Ориндж, Марк Оуен и, разбира се, Роби.

"Неимоверно съм развълнувам, че отново сме заедно. Чувствам се все едно съм се завърнал у дома", признава Уилямс, който заряза тийнеджърската през 1995 банда и се впусна стремглаво в солова кариера.

Финалните щрихи по евентуалната съвместна работа на Тейк Дет били нанесени по време на ергенското парти на Майк Оуен, доверяват близки до формацията.

Както "MySound.bg" информира, идеята за неин ривайвъл се появила в студио в Ел Ей покрай записите на благотворителния сингъл "Everybody Hurts" - кавър по R.E.M., в подкрепа на жертвите на земетресението в Хаити.

Тейк Дет се събраха без Роби и постигнаха световен успех, продавайки три сингъла, които заеха челни позиции в чартовете през 2005. През следващата година се появи дискът "Beautiful World".

Бандата бе обявена от критиката в началото на 90-е- за най-голямата тийнейджърска поп сензация от 60-е насам.    

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички