Баня и пиано с червени рози в гримьорната на Натали Коул


Баня и пиано с червени рози в гримьорната на Натали Коул

5062

Натали Коул (Natalie Cole) ще се наслади на пълен комфорт в своите покои зад сцената у нас.
 
Както "MySound.bg" вече информира, гранд дамата на джаза и соула пристига за първи път в България за концерт в зала 1 на НДК от 20 часа на 30 юли.

Събитието е организирано от "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни".

В гримьорните на звездата ще има персонална баня, гардероби с множество чисти хавлии и килим 10 на 10 метра. За мис Коул ще бъде сервиран микс от изискани и балансирано подбрани ястия. Основна част от менюто ще бъдат различни видове сурови ядки, плодове (ягоди, ананас, грозде без семки, лимони), плата със сирена (различни видове сини сирена плюс хумус), колбаси и риба тон. Ще бъдат приготвени още свежа, прясно изцедена лимонада, гроздов сок, бадемово мляко и студен чай. На пианото на Натали Коул ще има ваза с червени рози, с много бели рози ще бъде декорирана и останалата част на бекстейдж зоната.

За изявата Натали Коул ще бъде придружавана от своите виртуозни музиканти (китаристи, басист, саксофонист, флейтист, тромбонист и тромпетист) и бек вокалисти.

Дни преди визитата, гостенката даде ексклузивни интервюта за български медии.

Ето какво я попитаха колегите от радио "Джаз FM":

Съвсем скоро ще ви слушаме за първи път в България. Какво е усещането да си на концерт на Натали Коул?

Мисля, че основното, което искаме да се случи, е да дадем представа на публиката какво прави Натали Коул. Музиката, която ще пея, е ар-ен-би, джаз, поп, латино. Ще ви представим едно добре изградено шоу.

Пред списание "Story" певицата сподели, че за нея не е болезнено да говори за периода от живота си под влияние на наркотиците, а смята това за пречистващо.

Защото, когато човек е решил да говори за живота си, трябва да каже цялата истина. Осъзнала преди години, че заради зависимостта си може да загуби своя син Робърт, Натали намерила в себе си сила да се откаже от дрогата и да започне отначало.

Дъщерята на легендата Нат "Кинг" Коул (NatKingCole) ще представи у нас актуалния си студиен албум - "Still Unforgettable", 21 поред в бляскавата й кариера.

Нейният уникален глас се извисява в нови интерпретации на класики на Frank Sinatra, Lena Horne, Sammy Davis Jr., Peggy Lee и други. Включително и песен, в която гласът й се преплита с този на баща й - за пиесата "Walkin’ My Baby Back Home".

Билети - на цени между 40 и 90 лева: в мрежата на Eventim, Билетен център НДК, включително "Germanos", "Пикадили", "Office 1" и "Техномаркет".

Още - на: 

http://www.nataliecole.com/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички