Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Портрет на Кати Пери стана обложка на албума й


Портрет на Кати Пери стана обложка на албума й

7024

Известният съвременен артист Уил Котън (Will Cotton) разкри наскоро завършения портрет, който е направил на Кати Пери (Katy Perry).

Сладострастната вокалистка присъства на събитието в студиото на художника - "Manhattan Studio" в Лоуър Ийст Сайд. Картината ще бъде обложката на новия албум на Кати - "Teenage Dream", който ще излезе на 24 август първо в Щатите, а за целия останал свят, включително и България – на 30 август.

У нас дискът ще бъде издаден от "Анимато Мюзик"/ EMI.

Художникът се свързва със звездата преди 5 месеца, за да сподели с нея ентусиазма си да работят заедно. Късмет или съдба, но Котън, голям фен на Кати, отдавна иска да я направи обект на своите картини. Резултатът е портрет, избран от нея да краси обложката на последния й проект и който пресъздава една от сцените в последното й видео - “California Gurls”. То е N 1 в чарта "Billboard "Hot 100" за последните 6 седмици.

Работата на Котън била вдъхновение за визията на клипа – със запазената му марка от захарни облаци, бонбоненни гори и още много "сладки" фантазии.

"Teenage Dream" идва суперуспешния мултиплатинен проект на Кати от 2008 - “One Of The Boys”, който включваше хит синглите “Hot N Cold”,Waking Up In Vegas” и “I Kissed A Girl”.

След съвместната им работа по портрета, певицата, която е и автор на песни, иска да продължи да използва този имидж като част от новия си проект. Режисьорът на видеото "California Gurls" - Matthew Cullen, и Motion Theory прегръщат идеята и правят Котън артистичен директор на проекта, който да пресъздаде своите визии в поп клип.

Видеото в момента е толкова популярно, че само за четири седмици гледанията му в YouTube надхвърлят 18 милиона.

Въпреки че не се смята за портретист, Уил е рисувал доста значими фигури като Tom Ford и Marie-Chantal.

“Работата ни с Кати започна като обща симпатия един към друг. Много е приятно, че моите картини станаха вдъхновение за видеото. Аз създавам утопия, където желанията са сбъдват на мига, но в същото време удоволствията могат да станат опасни. Кати напълно отговаря на този архетип. Беше вълнуващо да бачкаме заедно и да я видя като част от моя пейзаж”, споделя Уил Котън.

"Денят, в който открих Уил Котън, вече знаех, че искам да живея в неговия кинематографичен бонбонен свят. Фантастично режисираното видео и уникалната обложка – с гордост мога да кажа, че съм им повече от фен. Уил беше прекрасен във всеки един момент, винаги много отворен за идеи. Толкова съм щастлива, че открих захаросаната му страна и с нетърпение очаквам да работим заедно още", връща комплиментите вокалистката.    

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички