Карлос пусна обновения си сайт


Карлос пусна обновения си сайт

5446

Карлос пусна обновения си сайт - www.c-a-r-l-o-s.com

На него феновете могат да откриват най-новото за изпълнителя, да прочетат биографията му, да разгледате фотосесиите, както и да бъдат в час с неговите участия в радио и ТВ предавания, а да се запознаят със статиите, посветени на него в пресата у нас.

Можете да станете и фенове в страницата на Карлос във "Фейсбуук" (http://www.facebook.com/carlosartist), приканиха от мениджмънта на вокалиста.

Неотдавна станя ясно, че на парчето Удряш в гърба” ще бъде направен кавър в Гърция.

Известен тамошен продуцент, открил свой лейбъл наскоро, се запознал с "Удряш в гърба" в Интернет, след което осъществил контакт с българина.

„Много съм горд от това, защото е голямо признание за екипа, работил по песента, и в частност за мен като автор на музиката. Не съм сигурен напълно, но мисля, че в Гърция не са правени кавъри на български песни досега, и това ме кара да се чувствам още по-доволен! А в България масово правим кавъри на гръцки песни. И в крайна сметка тук - като не ме вземат много насериозно продуцентите.... явно, от съседните страни получавам признание, което само може да ме радва и да ме успокоява, че не всичко е пари: и там, както тук”, споделя Карлос.

Феновете могат да гледат клиповете на Карлос "Любовта има цена" и "Големите размери" в ефира на новата музикална телевизия, собственист на ДесиСлава - DS TV.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички