Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Kати Пери заложи на българската роза за своя парфюм


Kати Пери заложи на българската роза за своя парфюм

5180

Известна с изискания си и въпреки това игрив личен стил, мултиплатинената звезда Кати Пери (Katy Perry) отива още по-далеч - ще пусне и свой парфюм - "Purr By Katy Perry".

Артикулът, който ще се появи през ноември, ще се продава ексклузивно в "Nordstrom", в магазините от веригата и онлайн на Nordstrom.com,

Заедно с "Gigantic Parfums", вокалистката е въвлечена в разработването на нейния собствен аромат. Той е със свеж цитрусов нюанс с дъх на прасковен нектар, ябълка и зелен бамбук. Поддържащите нотки са деликатен букет от жасминов цвят, розова фрезия и българска роза, балансирани с ванилова орхидея, бял кехлибар, сандал и мускус.

“Страшно съм развълнувана, че най-после ще се представя и в бутилка. И в нея ще има наистина прекрасни аромати, но както и с музиката ми, вярвам, че там ще има пространство и за самата мен и ще се усеща моят личен почерк. "Purr" е естествено продължение на това, което съм аз като жена – великолепна комбинация от всички мои любими аромати, в моя стил и моя вкус, плюс цялата ми любов към всичко невероятно сладурско. Абсолютно перфектният парфюм, който, надявам се, ще ви изпълни с удоволствие!", обяснява певицата.

Самата тя участва и в създаването на дизайна на бутилката. Въплътявала се сцената в Жената-котка, Кати има афинитет към всичко, свързано писаните. Тя използва това вдъхновение за дизайна на опаковката, допълнена с очи бижута, метални акценти и пищни цветове.

След парфюма ще последва и сет с боди лосион и лосион за баня.

“Много се вълнуваме да работим с Кати като ексклузивен партньор за парфюма, напоен с нейния необикновен талант и усет към публиката”, казва директорът на "Nordstrom National Beauty Аnd Fragrance", Чери Ботиз (Cheri Botiz). “Ароматът е уловил стила на Кати – изтънченост и игривост ведно – и мисля, че клиентите ни ще се влюбят в него”, не крие той.

“Да дестилираме личния стил на Кати за нейния собствен парфюм, беше повече от предизвикателство. Тя работи заедно с нашите парфюмеристи, за да уловят  характерните нотки на любимите й аромати. Визията й пък ни доведе до крайния резултат. "Purr By Katy Perry" е възхитително отражение на нейната уникална персона: уверена, секси и суперзабавна”, казва Isaac Lekach, изпълнителен директор на "Gigantic Parfums".

От сензация в Интернет Пери се превърна в световна музикална суперзвезда само за две години. Мултиплатиненият й дебютен албум “One Оf Тhe Boys” (юни, 2008) изстреля четири хит сингъла: “I Kissed A Girl”, “Hot N Cold,” “Thinking Of You” и “Waking Up In Vegas”. 

Както "MySound.bg" съобщи, на 30 август номинираната за "Грами" ("Grammy") певица ще издаде своя нов албум - "Teenage Dream", който включва летния химн "California Gurls".

В България дискът ще бъде издаден от "Анимато Мюзик"/ "ЕМI" с медийната подкрепа на радио и телевизия "The Voice" и списание "Rolling Stone".

Вокалистката ще бъде водеща на "Teen Choice Awards" 2010 на 9 август.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички