На тъмно в светлината на прожекторите на Spirit Of Burgas 2010


На тъмно в светлината на прожекторите на Spirit Of Burgas 2010

2287

След безспорното разнообразие, което сцената „На тъмно” внесе в миналогодишното издание на фестивала "Spirit Оf Burgas", продуцентите се постараха да зарадват феновете си с добра музика и невероятни изненади и тази година.

Освен с интересни групи, посетителите на събитието ще могат да се позабавляват в „На тъмно” шатрата непосредствено до самата сцена.

Пънк и ска са нарочени за вечерта на 13 август. Купона ще стартират Ogi 23, варненците Independent, Doctor`s GoGo Band и Съб Зироу Фарм (Sub Zero Farm). След паузата, която всички сцени ще направят заради хедлайнърите на основната сцена, фиестата продължава с Кю-Чек (Q Check) и Ембиънт Анаркист (Ambient Anarchist). Диджейски сет ще поддържа настроението до 6 часа сутринта.

По време на втората вечер на същото място ще се вихрят етно и алтърнатив - до дупка. Нощта ще бъде интересна - уникални музикални стилове, неподозирано съчетаване на звуци и предстоящи изненади очакват всички, които решат да посетят сцената. До момента участие са потвърдили DJ Dharba, Samba Band, Senor Buffo & The Synchronizers, Оратница и DJ Mad Bear. Скоро ще бъдат обявени още две банди в афиша.

"Punk`s not dead in BG" пък е мотото на третата фестивална вечер на “На тъмно”. Една от идеите на организатора е да събере отново на сцена колкото може повече лодни пънк групи от 80-е и 90-т години на миналия век. Началото на купона ще сложат All Inc. - интересна колаборация между Нели Воева и музиканти от Мъртви поети, Малки трагедии и Други гласове. След тях щафетата поемат Кокоша глава от Кърджали, Аборт от Варна, бургазлиите Ерекция и Нови цветя от Кюстендил. И това не е всичко - ролята на своеобразни хедлайнъри на вечерта е отредена на Ревю.
 
Добър звук, осветление, търговска зона, татуировки, пиърсинг, музика – това са само малка част от атракциите, които предстоят в зоната "На тъмно" по време на събитието.  

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички