У.А.С.П.! отново в София на 27 октомври


У.А.С.П.! отново в София на 27 октомври

2578

Емблематичният за метъла Блеки Лоулес (Blackie Lawless) и неговата банда У.А.С.П. (W.A.S.P.) ще посетят отново България.

Рокаджиите ще свирят за пети път пред българските си фенове на 27 октомври, съобщават организаторите Loud Concerts.

Концертът ще се състои в столичната зала “Фестивална”, а билетите за събитието се пускат в продажба от днес (4 август) ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg и партньорската му мрежа.

Първите 100 пропуска ще са с промоционална цена – 35 лв. След изчерпване на това количество билетът ще струва 40 лв. а в деня на концерта - 50 лв.

При последното гостуване на бандата у нас през ноември 2009 билетите за събитието се разпродадоха напълно доста преди концерта, припомнят организаторите.

У.А.С.П.! са една от най-обичаните метъл банди не само у нас, но и навсякъде по света. След излизането на последния им албум "Babylon" (2009) рокаджиите тръгнаха на световно турне, което до момента взриви феновете в Южна Америка, част от Северна Америка и Европа (в това число и България). В началото на юли музикантите взеха участие в Sonisphere Festival в Испания.

Тази неделя пък са в програмата на немския фестивал Wacken Open Air.
 
Преди няколко дни групата обяви първите потвърдени дати от новото си турне The Return of Babylon 2010.

Героите пристигат у нас в състав: Блеки Лоулес – вокал/китара, Doug Blair - китара, Mike Duda – бас и Mike Dupke – ударни.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички