Ерик Форестър (Дързост и красота) пънкари на Spirit of Burgas


Ерик Форестър (Дързост и красота) пънкари на Spirit of Burgas

5649

Третата тематична вечер на сцената „На тъмно” (15 август) на фестивала "Spirit Of Burgas" 2010 е под надслов „Punk Is Not Dead In BG”.

Както MySound.bg вече писа, тя ще събере на едно място много групи от миналото, станали легендарни в историята на българския пънк.

Една от тези банди е Ерекция, за която реюниънът е пръв след 20 години затишие. Малко хора знаят обаче, че след бурния пънкарски живот, фронтменът на групата Тодор Георгиев започва да се занимава със съвсем друго амплоа – дублаж.

От години той е българският глас на Ерик Форестър от сериала „Дързост и красота”. „Каква съдба  – навремето създадох групата, за да можем по-лесно да сваляме момичета, а сега станах „глас” на главния секссимвол на бабите!” , споделя с усмивка Тодор.

„Ще се опитаме да си припомним усещането от онова време, в което да създаваш музика беше истинска романтика – записвахме парчета от радиостанциите, молихме се на моряците да ни носят албуми от чужбина и какво ли още не. На танци ще го докарам като едно време, само да не ни свалят от сцената”, добавя гласът на Ерик Форестър.

Заедно с Ерекция на "На тъмно" ще се качат и Нови цветя, Кокоша глава, Аборт, All Inc. (Нели Воева и музиканти от Мъртви поети, Малки трагедии и Други гласове ) и Ревю.

В предишните две нощи на същата сцена ще се разразят пънк и ска вечер и събитие, огласено като "Ethno & Alternative Happy Night!"

Добър звук, осветление, търговска зона, татуировки, пиърсинг, фен зона – това са само малка част от атракциите, които предстоят в тази зона през трите дни от фестивала.

Очаквайте още изненади и подробности, казаха организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички