Mашината Свен Веt на фестивала Insomnia край Приморско


Mашината Свен Веt на фестивала Insomnia край Приморско

5364

Свен Вет (Sven Vath) ще гостува в рамките на фестивала Insomnia по покана на Метрополис утре.

Както MySound.bg извести, властелинът на техното ще се изяви в Perla Beach край Приморско.

Момчетата от родното електронно движение забъркаха със замах новото си лятно парти приключение, хвърляйки котва за месец на приказния Perla Beach пред бившата резиденция на Тодор Живков.

Трета седмица поред притихналият морски бряг е разтърсван от модерния саунд на топиграчите Ник Уорън (Nick Warren), Гай Джей (Guy J) и Джон Дигуид John Digweed (), a тази седмица солидната саунд система Eastern Acoustic ще изпита и любимецът на родната публика – босът на Cocoon Records.

Думите са излишни, когато става дума за немската техно машина, която завладя сърцата ни още в далечната 1998. Оттогава Свен не е спирал да ни покорява отново и отново с всяко свое завръщане.

Парти магнатът завъртя това лято единайстия суперуспешен сезон на вечерта в легендарния клуб Amnesia в Ибиса, която промени модерния електронен звук не само на острова, но и на цялата планета. Хер Вет е във върхова форма и ще кацне на Южното Черноморие с частния си самолет утре.

Това ще първата му изява на плажа в България. Многобройни фенове от дни окупират Приморско в очакване на идола си, а промоционалните билети за партито бяха разграбени за дни.

Най-нетърпеливите маниаци вече загряват с дневни плажни сесии на бар Forest, осигурени от диджеите от Метрополис и новата надежда на българската хаус сцена Петър. Заведението ще стане епицентър и на мощното афтърпарти, което се очертава след сета.

"Sofia was the BOMB" - беше краткият, но достатъчен коментар на царя на грамофоните за миналогодишната му изява у нас.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички