Бейбифейс Клан подгряват за Пласибо в София


Бейбифейс Клан подгряват за Пласибо в София

3201

Пласибо (Placebo) избраха Бейбифейс Клан (Babyface Clan) за съпорт на концерта в София.

Както MySound.bg съобщи, британците ще свирят в Зимния дворец на 13 септември.

Този път Насо Русков обаче ще се изяви не с проекта си Имбесилс Енд Дъ Пойзън Ъмбрела (Imbeciles & The Poison Umbrella), с който подгря за първото шоу на лондонското трио у нас, а с формацията Бейбифейс Клан. Двете банди се познават добре още от 2004, когато Кланът е съпорт на Брайън Молко и Ко. в два техни концерта - в Brixton Academy и в Manchester Academy.  

Родната банда е в отлична форма, демонстрирана с гигове на няколко фестивала това лято, сред които In The Pallace в Балчик, Spirit Of Burgas, а и като хедлайнър след Трей Спруънс на един от серията концерти по случай 4-а годишнина на "Тангра Мега Рок", преди Груув Армада (Groove Armada) на ParkLive 2010.

Бейбифейс Клан е една от първите алтернативни банди у нас. Насо я сформира в началото на 90-е. С годините тя събра значителен брой верни фенове. Заедно с фронтмена на сцената ще излязат още Иво Стоядинов – китара, Боби Струкански – бас, Фичо - кийборди и и Даката – и ударни. Освен хитове, те ще предложат и чисто нови парчета - основа на техния втория диск. Феновете го чакат с нетърпение след пробивния дебют на бандата - "Романтика" (1999).

Пласибо пристигат като част от турнето в подкрепа на последния си албум - "Battle For The Sun" (2009), по покана на Loud Concerts.

Остава свириха преди лондончаните на второто им шоу в България през 2007.

Билети за събитието се продават в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК.

Цената им е 50 лв., а в деня на концерта - 60 лв. за билет.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички