Ясни първите номинирани за най-добър клуб и диджей в България


Ясни първите номинирани за най-добър клуб и диджей в България

5427

Вече са известни 5-е номинации в отделните категории на Първите официални награди за най-добър диско и нощен клуб в България 2010, както и за най-добър диджей.

Гласуването е достъпно за всеки на www.awards.bg.

Рекорден брой номинации сред диджеите са събрали Pacho B & Pepo – не само като играчи зад пулта, продуценти, ремиксатори и промоутъри, но също и като собственици на лейбъл и букинг агенция. С повече от една номинация могат да се похвалят и DJ Deso, DJ Borra, DJ Marti G, DJ Doncho, DJ Andrez и превърналата се вече в роден парти бранд Elevate Entertainment.

Интересна е селекцията на клубната публика на най-добрите сред момичетата диджейки. В петорката влизат Koki, Marri Dessi, Miss Lidiya, Laylla Dane и Dessy, която познаваме и като част от Фючър Шок (Phuture Shock). А сред  Best International DJ Of The Year се нареждат Армин ван Бюрен (Armin van Buuren), Тиесто (Tiesto), Карл Кокс (Carl Cox), Таркан (Tarkan) и Марк Найт (Mark Knight) – все имена от международната сцена, които до един са стъпвали на българска територия.

При клубовете картите се разиграват между по-малко претенденти, но в крайна сметка победителя се определя от публиката, от всеки, който влезе на www.awards.bg и даде своя глас. И също така всеки, който гласува, сам по себе си може да се окаже победител – в играта за прекрасен уикенд в някой от най-страхотните хотели на брега на морето и в планинския курорт Банско.
Вотът сред номинираните за Best Disco & Night Club Of The Year Bulgaria и Best DJ Of The Year Bulgaria продължава до 18 октомври.

Фаворитите ще бъдат обявени по време на официална церемония в столичния клуб Маscarа на 28 октомври.

Нощта след събитието ще продължи с цветно и шумно парти, домакинствано от британския парти бранд Ministry Of Sound, чието лице ще е сексапилната блондинка – DJane Eve Carey.

Влезте на www.awards.bg, гласувайте и спечелете! Победителите се определят директно от клубната публика! Гласуването е достъпно за всеки на www.awards.bg.

Освен онлайн, гласуването за става и чрез есемеси на кратък номер 1093.

В сайта www.awards.bg са описани точните указания за това как да дадете своя вот от мобилния си телефон, допълниха организаторите от Awards.BG.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички