Санди Ривера даде силен старт на новия сезон в Ялта


Санди Ривера даде силен старт на новия сезон в Ялта

2460

Кой не е чувал за Санди Ривера (Sandy Rivera), кой не знае за него?

Едва ли има човек - особено пък в България, който да фен на хауса и да не е чувал за американеца. Диджеят е с почти постоянно присъствие и резидентски права на наша сцена през последните две-три години... Мястото на Cacao Beach му е запазено през лятото, зимата е в "Ялта".

Когато говорим за популярност, същото се отнася и "Ялта". Едва ли съществува почитател на електрониката, който да не е бил там поне веднъж. През същите тези последни години, столичният клуб дръпна в това отношение до там, че ако искаш да видиш големите имена на електронната сцена, ще трябва да прекрачиш прага му щеш-не щеш... Славата на това увеселително заведение, разбира се, прескочи границите на малка България и се появи в най– авторитетните световни букове за електронна музика.

И така, големият клуб и големият диджей се срещнаха снощи, за да дадат началото на поредния емоционален хаус сезон. Посетителите бяха много и в страхотно настроение – личеше им, че не са имали търпение цял септември... Родният резидент  Хуан Алварез (Juan Alvarez) повдигна градуса на напрежение и нажежение със свеж и жив бийт, така че на Санди му беше лесно да навлезе в ситуацията...

Публиката не спря да подскача под вещите му бийтове и миксове цяла нощ. Звукът беше на границата с перфектния. Гостът разцепи както с актуални клубни парчета, така и с тракове от своя все още горещ диск  "The Blackwiz Farm".

Голяма изненада за мен бяха страхотните лазерни илюминации, съпровождащи целия сет на Санди, които направиха обстановката доста специална.
 
Откриването на сезона в "Ялта" беше на ниво.

И ако е вярна приказката, че който ти влезе в клуба в началото, така ще ти върви и до самия край... то отсега, та чак до другото лято, ни чакат вълнуващи месеци на яки партита с някои от най-големите диджеи и/ли изгряващи звезди.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички