"Животоподдържане"-то на Madison Beer в "Картини от една изложба"


"Животоподдържане"-то на Madison Beer в "Картини от една изложба"

1029

В следващото издание на "Картини от една изложба" отново ще се насочим към по-младата част от нашите слушатели като представим по тяхно предложение албум на очарователната американска певица, модел и актриса Madison Beer, анонсира традиционният водещ на меломанското предаване Сергей Шишов.

Тя още на 4 години влиза в полезрението на масмедиите като се появява на корицата на списание "Child" след спечелен конкурс за модели. YouTube се оказва средата, подобно на цяло поколение млади изпълнители, в която Madison започва своята музикална кариера – тя публикува видеоклипове, на които пее кавъри на популярни песни от началото на 2012 г., т.е. когато е на 13 години. Те привличат вниманието на звездата Justin Bieber, който препраща връзка към нейната версия на песента "At Last" от Etta James на своите последователи. Така Beer започва да става известна и получава съществено медийно отразяване. Bieber лично ѝ съдейства да подпише договор със звукозаписната компания, с която той работи тогава – знаменитата Island Records.

Албумът "Life Support" ("Животоподдържане") (обложката на снимката) е нейният дебют, като самата Beer е съавтор и съпродуцент, и тя го определя като концептуален, създаден в разгара на силен депресивен период. Албумът засяга темите за психичното здраве, скръбта и освобождаването от задръжки. В музикално отношение "Life Support" е поп и ар-ен-би музика с елементи на инди поп.

Madison създава този албум с намерението честно и искрено да изрази себе си и пределно откровено да изяви своя глас, ето какво заявява: "Чувствам, че най-накрая ме виждат заради нещата, които ценя, и че ме гледат заради нещата, с които всъщност се чувствам много добре. И моята музика долавям, че говори сама за себе си. Това съм аз. Проблемите с психичното здраве и интернет съвършенството не изключват едно друго, когато твърдите "Имам перфектен живот". И аз откровено ви казвам, дори искам да ви покажа, че аз също се боря сериозно и съм на терапия всеки божи ден, взимам лекарства за тревожност. Исках да се преосмисли идеята, която хората имат, че ако представяте на света, че имате перфектен живот в социалните медии, това не означава, че наистина е така. Разказах историята си по начина, по който исках, и засегнах неща като лекарства, които са вредни за младите хора, но на които бях подложена, и онези глупости, за които никога не можех да говоря", завършва Madison Beer.

Албума "Life Support" ще чуем в предаването "Картини от една изложба®" на програма "Хоризонт" по БНР, в събота, 20 април, и този път след новините от 16.00 ч.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички