Спечели новия албум на Пинк. F**kin’ Perfect e


Спечели новия албум на Пинк. F**kin’ Perfect e

6646

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Изкушението този път идва от пребогатия каталог на Sony Entertainment/ "Вирджиния Рекърдс": двама от вас могат да се сдобият с ОРИГИНАЛНО ЛУКСОЗНО копие от горещия диск на Пинк (P!nk) "Greatest Hits… So Far!!!".

Имената им ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен отговор на въпроса:

Кой е режисьор на видеото към първия сингъл от албума - "Raise Your Glass"?

Очакаваме до 11.00 часа на 19 декември.

Пращайте на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ P!nk

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да се пробва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!
 
Успех!

Колекцията съдържа най-големите хитове на Пинк, плюс две нови песни, едната от които е  пилотният сингъл "Raise Your Glass".

Той е дело на дългогодишния ѝ продуцент Макс Мартин (Max Martin), а Пинк е съавтор на песента. Видеото ѝ вече завладяха родния и световен ефир.

Всеки, който я е виждал на турне или на раздаване на награди през последните години, знае, че Пинк залага на риска. Но в даден смисъл това подчертава също и основното ѝ занимание – музиката, увенчано с пет албума и мултиплатинени продажби. Самоувереността и съмнението вървят ръка за ръка в нейните автобиографични признания, които смазват слушателите с неподправената си искреност.

В същото време, независимостта ѝ не е в разрез с музикалните разбирания на Макс Мартин, Dr. Luke, Billy Mann, Линда Пери (Linda Perry) и Бъч Уокър (Butch Walker). Работата с тези топ имена, комбинирана с нейния безпогрешен усет, помагат на Пинк да превърне най-разголените си лични моменти в топ поп хитове.
 
"Greatest Hits… So Far!!!" е поредното доказателство за противоречивостта на изпълнителката. 16-е парчета в стандартното издание (18 в луксозното) проследяват историята на суперзвезда, която е олицетворение на всичко онова, което може да бъде една жена през 2000: нахална и свенлива... кичозна и обикновена... бясна и спокойна... груба и нежна... безсрамна и въздържана... и, разбира се, красива.

Всички песни са лични признания. "От подписването на договор на 16, непрестанно се развивам и всеки един албум е поредна глава от израстването ми. Обобщавам всяка част от живота си в албум и никога не съм си налагала да правя нещо задължително. Пораснах с публиката си и ме ръководи това, което се случва вътре в мен и около мен", споделя Пинк.

От дебюта си през 2000 Алиша Мур, както е истинското име на вокалистката, успешно си проправи път и се превърна в суперзвезда заради таланта си като изпълнителка и авторка на песни. Наскоро тя за пореден път изненада публиката – с акробатичното си изпълнение на наградите" Грами"(Grammy)2010 на хита "Glitter In The Air". През последните две години, Пинк изнася разпродадени концерти в Европа, Австралия и САЩ, като печели овациите както на феновете така и на критиката.  

Досега родената в Пенсилвания Пинк има продадени над 30 милиона албума, над 1 милион DVD и почти 20 милиона трака от iTunes.

В дискографията ѝ са "Can’t Take Me Home" (2000), "M!ssundaztood" (2001), "Try This" (2003), "I’m Not Dead" (2006) и "Funhouse" (2008).

"Greatest Hits… So Far!!!"
 
Траклист на стандартно издание:

1.    Get The Party Started
2.    There You Go
3.    Don’t Let Me Get Me
4.    Just Like A Pill
5.    Family Portrait
6.    Trouble
7.    Stupid Girls
8.    Who Knew
9.     U + Ur Hand
10.    Dear Mr. President
11.    So What
12.    Sober
13.    Please Don’t Leave Me
14.    Glitter In The Air
15.    Raise Your Glass
16.    F**kin’ Perfect

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички