Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Love.net. Халифакс - Париж - Сливен


Love.net. Халифакс - Париж - Сливен

5538

След три успешни месеца, Sunday Art Report ще приключи серията от 12 издания днес.

Събитие, напоено с много любов - и от организаторите, и от почитателите на модерното българско изкуство: музика, литература, кино и театър. Имаше и страхотни чуждестранни гости, домакинствани от столичния клуб "Строежа"!

Вечерта започва точно в 19 часа с представянето на най-новото българско кинозаглавие Love.net. Част от екипа, създал филма, ще се качи на сцената, за да разкаже за най-интересните и вълнуващи моменти от снимките, дни преди официалната премиера на лентата. Роденият в Халифакс, Великобритания, Джон Лоутън (Юрая Хийп (Uriah Heep), който се изявява като актьор в Love.net, ще изпълни наживо няколко от песните, включени в саунтдрака.
 
Веднага след това - в 20 часа, на сцената ще се качи Цвети Чендова да смеси ретро и джаз. Ще прозвучат нейните сингли "Нашият танц" и "Не знам какво", както и чисто нови композиции. Вокалистката нашумя и от проекта Sofia Calling Paris.

Към култовите автори, които Sunday Art Report представи досега (Любен Дилов-син, Мартин Карбовски, Момчил Николов, Радослав Парушев, Богдан Русев, Милена Фучеджиева, Васил Пармаков и други), ще се присъедини и Васил Георгиев. В 21 часа той ще презентира последната си книга "Деград", която съдържа 13 впечатляващи истории. Темите, които Георгиев засяга в разказите си, варират от абсурдността на социалните мрежи, прецакаността на любовта и проблема за това защо чуждият провал трябва да ни радва.

Сливенският оркестър Карандила, с когото е свързана и Чендова, ще се изяви накрая. Циганският духов бенд ще се качи на сцената в 22 часа.

Билети за събитието - чрез мрежата на Ticketstream.bg на цена от 8 лв. предварително и 10 лв. на място. Касите - "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-Тел", "Ориндж", "Мултирама", "Строежа".

Sunday Art Report - инициатива на "Строежа", Bushmills и Grolsch, която представлява напълно лайв концепция, включваща музика, литература, дебати и дискусии, кино и театър, се провежда под формата на клубен фестивал в рамките на 12 поредни недели от януари до март. Ирландското уиски Bushmills застана зад арт и музикалните недели.

Почитателите на всички артисти, които участват, могат да се насладят на техните новаторски изяви и в компанията на бира Grolsch, която неизменно подкрепя независимото изкуство във всичките му форми.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички