Gravity Co. с нов член


Gravity Co. с нов член

1714

Музикантите от Гравити Ко. (Gravity Co.) ще представят своя нов член по време на The Electric Tour.

Това е компютърно генерираният виртуален персонаж, който изпълнява ролята на басист в някои от парчетата. Той ще бъде прожектиран в реален човешки ръст на екран и ще си взаимодейства интерактивно с останалите музиканти и публиката. За неговата визуализация се грижи 3D engine. Образът, който ще се управлява чрез специален контролер, притежава собствен изкуствен интелект. "Виновници" за създаването му са артистите и програмисти от BonArt Studio, в чието портфолио влизат продукции и световноизвестни заглавия от гейм индустрията като Pirates Of The Caribbean, Tron–Evolution и други.

Знаковата родна банда тръгва отново из България както с нова продукция, така и с емблематични парчета от нейните дискове дотук.

В афиша й са изяви в Пловдив, Варна и Бургас.

"В последните два града не сме свирили отдавна", припомни мениджърът на формацията - Георги Станев, в интервю за БНР.

След завръщането на фронтмена Явор Захариев, и на финалната права пред реализация на четвъртия студиен албум, бандата ще забие в летните театри на Варна и Бургас и популярната сцена на открито в Стария Пловдив – "Конюшните на царя".

Гравити Ко. няма да пропуснат и София: предстои им благотворителен концерт в клуб "Порк Пай", Борисовата градина, заедно с D2, Рут Колева и Рубикуб на 22 юли.  

The Electric Tour:

20 юлиПловдив – "Конюшните на царя", 20.30
24 юлиВарна – Летен театър, 21.00
26 юлиБургас – Летен театър, 21.00

"Въпреки името, концептуална е само матрицата на обиколката и усещането, а не репертоарът", подчерта Станев.

Билети - чрез мрежата на www.ticketplus.bg на промоционална цена за първите 100 бр. - 10 лв.

Гравити Ко. ще пътуват с целия екип и апаратура на компанията Stagemasters, които подготвят сценографията и светлинните ефекти над 3 месеца, така че всеки елемент от шоуто да бъде съобразен с атмосферата и спецификата на отделните песни.

От къде идва името The Electric Tour?

Гравити Ко. са инди-електро група, която представя своята музика на живо с високо звуково налягане и много светлина. И въпреки това момчетата са сериозно загрижени за опазване на околната среда и световните ресурси и стоят твърдо зад позицията, че всеки е отговорен за нашето общо бъдеще. Да се забавляваме е чудесно, но трябва да бъде и разумно. В световен план с развитието на развлекателната индустрия се наблюдава все по-мащабни продукции без никаква мисъл за икономия на електроенергия. За един средно голям стадионен концерт общата консумация е не по-малка от 500 кW и с всяка изминала година се увеличава, обясняват от мениджмънта на състава.

Това се използва дори като реклама за събитията. Колкото повече мощност - толкова по-добре. А дали е така? Непрекъснато сме свидетели на широко рекламирани по този начин концерти, които се оказват повече от посредствени като преживяване. Затова след проучване за енергийната ефективност на осветителните и озвучителните системи, турнето ще се проведе със специално подбрана апаратура, която ще реализира икономия от над 60% от изразходваната електроенергия без никакъв компромис с качеството на продукцията.

Затова съвместно с ЧЕЗ България, групата ще направи специални замервания на количеството изразходвана енергия и качествените показатели на звука и осветлението, с които да покаже реалната икономия, която може да бъде постигната.

Събитието се провежда с подкрепата на община Бургас и OMV.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички