120 квадрата ринг за бийтбокс пред Паметника на Съветската армия


120 квадрата ринг за бийтбокс пред Паметника на Съветската армия

5812

120 квадрата ринг за бийтбокс ще предложи The Official Nescafe 3in1 Beatbox Batlle.

Както MySound.bg вече извести, финалът на тазгодишния национален бийтбокс шампионат ще се проведе пред Паметника на Съветската армия в столицата от 18.00 ч. днес.

Вход свободен.

В ожесточената битка ще участват 16 финалисти в 15 рунда. Осминафинал, четвъртфинал, полуфинал и финал са четирите кръга на състезанието, победителят от което ще спечели титлата "Най-добър бийтбоксър на България", 1 500 лв. и професионален микрофон AKG. Класиралите се на второ и трето място ще получат съответно 700 лв. и 500 лв., и професионален микрофон.

Специално за събитието пристигат суперзвездите Кени Мухамад (Kеnny Muhammad), известен още като Човека оркестър, RoxorLoops (на снимката) и британецът Reeps One, двукратен шампион на Обединеното кралство.

Фънк и олдскуул хип-хоп парти с DJ Мартен (DJ Marten) с невероятните изпълнения на миналогодишния шампион Busto и шоуто на най-бързата уста в Eвропа - Скилър (Skiller), са част от вече очаквано добрата програма на събитието.

След 19.00 ч. ще се появят със свои изпълнения и специалните гости и жури на финала RoxorLoops и ReepsOne. Вечерта ще завърши с шоу на легендата Кени Мухамад (а.к.а.The Human Orchestra) и много чаши с Nescafe 3in1.

Американецът, който направи фурор в края на 90-е, се завръща с нова програма след 5-годишно затишие.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички