Sade пристига със своя териер за концерта в София


Sade пристига със своя териер за концерта в София

4352

Само няколко дни делят българската публика от първата й среща с богинята на соул музиката Шаде (Sade).

Както MySound.bg нееднократно информира, певицата ще се изяви в зала "Арена Армеец" на 29 октомври.

Изпълнителкате ще дойде от слънчева Бразилия. Очаква се очарователната британка да поднесе на многобройните си почитатели пищно шоу с много мултимедия, главозамайваща сценография и разбира се, вечните й хитове.

Специално за Шаде в бекстейдж зоната ще бъде създадена истинска феерия в бяло. Снежнобели завеси ще се спускат от двете страни на гримьорната, аранжирана с бели рози. В непосредствена близост до нея ще бъде обособено голямо помещение, където звездата ще вечеря върху дълги бели покривки.

Шаде, известна с привързаността си към органик храната, изисква в менюто си нискомаслени млечни храни, бяло пилешко месо, задушени зеленчуци, пълнозърнест хляб, както сурови ядки и свежи плодове. Изпълнителката и нейната група с удоволствие ще опитат най-добрите селекции от червени и бели български вина.

Интересен факт е, че мегазвездата ще пристигне в България с домашния си любимец, който неотлъчно я придружава навсякъде. Сладурът е порода Wheaten Terrier.  По време на концерта за кучето ще бъде обособена стая в непосредствена близост до снежнобялата гримьорна.

След шоуто в София Шаде се отправя към Финландия, Русия и Полша, където са следващите концерти от настоящото й турне.

Организаторите от "София Мюзик Ентерпрайсис" призовават всички, закупили билети, да се насочат навреме към залата в деня на концерта. Арената разполага с паркинг за 1 000 автомобила.

Ограничено количество билети за събитието все още могат да бъдат закупени на цени от 130 до 170 лева от касата на "Арена Армеец" и касите на "Тикетпро" и неговите партньори.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички