AD Noiseam Birthday Party по часове


AD Noiseam Birthday Party по часове

4395

Пробивният испанец Loop Stepwalker и българският корифей на електрониката Balkansky ще представят чисто нов материал на мегакупона AD Noiseam Birthday Party довечера.

Както MySound.bg вече анонсира, събитието е организирано от H.M.S.U. по случай 10-годишнината на лейбъла.

По време на партито ще можете да закупите и албума нa Balkansky и Loop Stepwalker – "Adhesion", за Ad Noiseam, който ще бъде представен за първи път пред публика.

Дискът е записан в България и Испания, а спойката между двамата е повече от мачкаща и артистична, показа внимателният "прослуш" на MySound.bg. "Да, паснахме си идеално", призна Иван Шопов - Balkansky, обяснявайки, че няма как да бъде иначе, тъй като двамата са родени на една и съща дата - 7 септември.

Предстои му и отделна изява под псевдонима DJ Куух (DJ Cooh).

След като миналата събота родните фенове видяха колегата на Tommy в Broken NoteEddie (16Bit), сега е време и за дебюта на безкомпромисния звук от съвместния им проект, като специално за тази вечер Тommy е подготвил сет от най-мрачния и унищожителен дъбстеп и дръм-ен-бейс.

Машината DJ Hidden идва за втори път в България, но този път с много повече тежки звуци. Той ще зарадва публиката и с материал от наскоро излезлия  албум за PRSPCT на проекта му – The Outsider Agency. Сетът му на 4 плеъра не е за изпускане.

Nicolas винаги изненадва публиката с луда селекция от най-различни стилове – точно каквото представлява и лейбълът – AD Noiseam.

Оgonek за пореден път ще покаже къде се крие огъня и ще запали публиката в ранните зори на партито с покъртителни тракове и енергия, достатъчна да нахрани и Африка с бас, заричат се организаторите.

Mocks ще закрие вечерта със специална селекция от негови авторски продукции, както и най-доброто от света на дръм-ен-бейса през последните месеци.

Специално за партито в София ще има обособен щанд за продажба на албумите от каталога на AD Noiseam, както и последните издадени от лейбъла плочи и копия от винилите и албума на Balkansky и Loop Stepwalker.

За наближаващия Halloween ще има скромна декорация от тикви и черепи.

Носете си здрави тикви и добро настроение, ведро приканиха от H.M.S.U.

22:00 - отваряне
23:00 - 00:00 - Nicolas Chevreux
00:00 - 01:00 - Balkansky & Loop Stepwalker
01:00 - 02:00 - Broken Note
02:00 - 03:30 - DJ Hidden
03:30 - 04.30 - Cooh
04:30 -  05:15 - Ogonek
05:15 - 06:00 - Mocks 

Още - на:

http://www.facebook.com/event.php?eid=159491494133405
http://www.adnoiseam.net/
http://www.djhidden.com/
http://www.brokennote.com/
http://www.facebook.com/Jordicalvin
http://www.ivanshopov.com/
http://www.facebook.com/kenogo
http://www.facebook.com/djmocks

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички