Skiller и The Machines също ще участват в Drum And Jazz (4G)


Skiller и The Machines също ще участват в Drum And Jazz (4G)

4685

Списъкът с артисти на Drum And Jazz (4G) 2011 продължава да се увеличава, а фестивалът все по-сигурно се очертава сред най-мащабните партита в родния клубен живот тази есен.

Както MySound.bg вече оповести, хедлайнъри са култовото продуцентско трио Blu Mar Ten и емблемата на уличното изкуство и градската култура Dub Fx, който идва в компанията на приятелката си Flower Fairy и DJ Cade. Всички те ще са подкрепени от цяла плеяда български артисти.

Начало на вечерта ще даде победителят в играта на Grolsch – групата за улично изкуство The Machines, която бе избрани единодушно от екипите на Grolsch, H.M.S.U. и ЕventEase сред 46 участника. The Machines ще стартират събитието в 19.15 часа.

След тях на сцената ще се изявят гостите и български представители на електроакустичния авангард – най-бързата уста на Изтока - Скилър (Skiller), специалният електро-акустичен дръм-ен-бейс сет на EXo с цигуларката Бояна Желязкова (малко от кухнята: http://soundcloud.com/stelf/midnight-steppin) и водещото дръм-ен-бейс дуо на Балканите - Mocks и Konspirator, които ще представят за първи път пред публика общия си проект High Roll с участието на Рут Колева.

Поради концертния характер на тазгодишното издание на феста, той ще стартира от рано, а вратите ще бъдат отворени още от 19.00 часа. Публиката ще може да влезе през вход А5 (до пилоните, на метри вдясно от централния вход). Билетите на място ще струват 40 лева.

Първата част от събитието ще се застъпи с афтърпартито на Drum And Jazz (4G), което ще продължи до сутринта в клуб HD (бивш Spacer в подлеза на НДК) с класен лайн-ъп, състоящ се от едни от най-добрите български диджеи.

Билетът за концертната част от Drum And Jazz (4G) ще важи и за афтърпартито, а всички, които биха искали да посетят само него, ще могат да го направят срещу цена от 10 лева на входа на клуба, където съc сетове ще се изявят Ogonek (H.M.S.U., Metafiziq), Acidtrip (H.M.S.U.), Targy (H.M.S.U.) и новите попълнения в списъка – JamezBongg (Platform, Mirizma) и Fortunah (Mirizma).

Така окончателната програма* на Drum And Jazz (4G) по часове се очертава:

19.00 – Отваряне на вратите
19.15 – 19.45 – The Machines powered by Grolsch
19.45 – 20.30 – Exo feat. Бояна Желязкова
20.30 – 20.45 – Skiller
20.45 – 23.45 – DJ Cade, DUB FX, Flower Fairy
23.45 – 01.15 – Blu Mar Ten
01.15 – 02.00  - High Roll feat Ruth Koleva

Клуб HD афтърпарти:

23.00 – 00.45 – Fortunah
00.45 – 02.00 – JamezBongg
02.00 – 03.15 – Acidtrip
03.15 – 04.30 – Targy
04.30 – 06.00 – Ogonek

*Организаторите си запазват правото на възможни леки промени или закъснения в обявените часове при изникване на форсмажорни обстоятелства.

Билети за Drum And Jazz (4G) на цена от 30 лева все още се намират в мрежата на Eventim, а входът за събитието е позволен само за лица над 18 години.

Пропуски на промоционални цени има в бар "Петък" (улица "Васил Левски" 67), 4:20 Shop (ул. Пиротска 61), BreakPoint (ул. Гурко 72), Сняг (ул. Хан Аспарух 16), OnlineTrading (бул. Цар Борис III 93-95).

Събитието е част от платформата Balantine’s My Beat и е организирано съвместно от Eventease и H.M.S.U. с подкрепата на Grolsch и Max Telecom.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички