Behemot също ще ударят на Loud Festival 2012


Behemot също ще ударят на Loud Festival 2012

1312

Behemot са следващата група, потвърдила участие в Loud Festival 2012.

Както MySound.bg вече съобщи, металиадата ще се състои в парк Летище София до Терминал 2 на 2 и 3 юни. Квартетът от Гданск е в афиша на първия ден.

Behemot са сред най-актуалните в световен мащаб съвременни екстремни групи. Основана през 1991, тя изиграва изключително важна роля в създаването на полската метъл сцена.  Към днешна дата формацията е сред най-авторитетните ектремни групи, спечелила легиони фенове с характерния си саунд и емблематични лайв изпълнения.

Създадена от фронтмена Nergal, бандата бързо си изгражда репутация в блек метъл средите. С напредването на записите и след като издават няколко култови днес албума, Behemot стават все по-добри, а качеството на продукцията им също се подобрява. От албума "Satanica" музикатите заповат да включвaт повече дет елементи в звученето си. В следващите проекти групата затвърждава запазената си марка от блек метъл, зловеща техничност и характерни детаджийски вокали. През годините, благодарение на непрестанни турнета и умопомрачителни лайв изпълнения, Behemot си проправят път в метъл средите по цял свят и свирят наравно с групи като Deicide, Satyricon, Testament, Superjoint Ritual, King Diamond, Danzig, Морбид Ейнджъл (Morbid Angel), The Black Dahlia Murder и много други. Десетият студиен албум на бандата се очаква тази година.

В рамките на Loud Festival 2012 ще се изявят и легендарните W.A.S.P., които ще  съберат родните почитатели също на 2 юни, а на следващия ден паркът ще бъде разлюлян и от Анайълейтър (Annihilator). Скоро ще бъдат обявени и останалите участници във фестивала.

Двудневните билети за събитието са на цена от 99 лв. Те са вече в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, "Пикадили", Техномаркет, Public и други, както и онлайн чрез www.eventim.bg

Освен богата програма, фестът ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. Ще присъства задължителният кран за бънджи скокове, предвидено е и фестивално радио, което ще звучи през цялото време на проявата. Феновете ще имат възможност да покажат певческите си заложби на специално метъл караоке.

Loud Festival 2012 ще има и собствена къмпинг зона в непосредствена близост до сцената.

Таксата за палатка ще бъде 5 лв. за целия период, като билети за къмпинга могат също да бъдат закупени от касите на Eventim в страната до няколко дни.

Още подробности - на

www.loudfestival.bg

www.facebook.com/loudfestivalsofia

www.twitter.com/LoudFestival

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички