Iggy Pop и Ugly Kid Joe преди Guns N Roses на Sofia Rocks 2012


Iggy Pop и Ugly Kid Joe преди Guns N Roses на Sofia Rocks 2012

4698

Още две големи имена се присъединяват към участниците във фестивала Sofia Rocks 2012.

Това са Iggy And The Stooges (на снимката) и Ugly Kid Joe, чиято изява предстои в рамките на двудневното събитие. Както MySound.bg своевременно огласи, на него ще свирят и Guns N Roses.

Мястото обаче се променя. Вместо на първоначално огласения стадион "Народна армия", фестът ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски" на 7 и 8 юли (събота и неделя), информират организаторите "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни".

Iggy And The Stooges и Ugly Kid Joe ще се представят преди Axl Rose и Ко. във втория ден.

The Stooges (също позната като Iggy Аnd The Stooges) е американска рок банда, първоначално активна в периода от 1967 до 1974, а по-късно реформирана през 2003. Въпреки че в началото те продават сравнително малко албуми и често свирят пред индиферентна или дори враждебна публика The Stooges са справедливо наредени сред основоположниците на пънка и една от групите, най-сериозно повлияла на хеви метъла и алтърнатива. 64-годишният ветеран Иги Поп (Iggy Pop) изживява истински ренесанс в момента.  Класическата тава "Raw Power", записана с бандата The Stooges през 1973, бе преиздадена наскоро.

Да, злият старец се сети, че е Кръстник на пънка и отново плюе наляво-надясно.Това, което той иска да прави, е да ръмжи на фона на леко разстроени, ниски китари, да вие като пес (припомни си любимото парче "I Wanna Be Your Dog") и да пръска слюнка наляво-надясно, проклинайки корпоративното лице на Америка, хората зад маски, фалша на големия шоубизнес – все неща, за които на голяма част от младите не им стиска или не им е изгодно да споменават. Прото-пънк гуруто и днес комбинира в неподражаем саунд пънк, гръндж, метъл - сърдит, тъжен, вулгарен, брутален. А саркастичният му немелодичен глас е онова, което и в 20-и век остава най-голямата атракция в цялата история – независимо дали на фона на прото-пънк или на синти-поп.

Ugly Kid Joe пристигат с актуален материал. Шестте нови парчета на Whit, Klaus, Cordell, Dave и Shannon ще се появят съвсем скоро. "Love Ain't True" е първият сингъл мини-албума, който излиза цели 14 години след предишния студиен проект на американците - "Motel California". Те нямат лейбъл, агент или мениджмънт, а движат всичко сами, но пък могат да се похвалят с огромна публика по целия свят, тръпнеща в очакване да чуе новите им песни, но най-вече да ги види в изпълнение на живо.

Цените на пълен билет за двудневния фест ще бъдат от 60 лева до 120 лева, в зависимост от категорията, както следва:

60 лева – седящи III зона (seated III category)
70 лева – седящи II зона (seated II category)
90 лева – терен (standing regular)
100 лева – седящи I зона (seated I category)
120 лева – пред сцена (standing Front Of Stage)

Най-бързите фенове, които си купят билети за фестивала от касите на Еventim, ще могат да получат билетите си с допълнителна отстъпка!

Промо цените важат за първите 1000 билета от всяка ценова категория и ще бъдат на цени съответно:

50 лева – седящи III зона (seated III category)
60 лева – седящи II зона (seated II category)
80 лева – терен (standing regular)
90 лева – седящи I зона (seated I category)
100 лева – пред сцена (standing Front Оf Stage)

Билетите влизат в продажба чрез мрежата на Еventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет" в 9.00 ч. на 10 февруари. Онлайн пропуски ще се продават на www.eventim.bg.

Първите 20 фена, които си закупят билети онлайн, ще получат и по един билет от същата категория подарък.

Още - на:

www.becbg.com

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Sofia-Rocks-Festival/241191222565462

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички