Хардкор Terror-изъм в столичния парти център 4 км на 22 април


Хардкор Terror-изъм в столичния парти център 4 км на 22 април

3849

Именитата хардкор банда Терър (Terror) ще удари в столичния парти център "4 км" от 20.00 часа на 22 април (неделя).

Концертът на американците е част от поредицата изяви по случай 6 години Тангра Мега Рок, и съорганизиран от Re-Act. Death Before Dishonor и Take Offense ще се изявят преди хедлайнърите. Към момента Терър са на последното си турне - приключение, наречено Persistence 2012, заедно със Suicidal Tendencies, Байохазард (Biohazard) и още 3 банди.
 
Бандата от Лос Анджелис Терър е създадена Тод Джоунс и Ник Джет през 2002. Тя е известна предимно с това, че вкарва повече метъл в достъпния, макар и суров хардкор, и че в 10 от 12 месеца пътува по света, концертирайки. Вторият й албум "One With The Underdogs" е продаден в повече от 40 000 копия, а третият - "Always The Hard Way", достига 10-то място в Billboards Heatseekers и 19-то място в Top Independent Records. Вокалът на бандата - Scott Vogel, e прочут с предизвикателното си и крайно поведение на сцената и подканване за повече стейдж-дайвинг и пит-екшън, което дори става нарицателно с думата Vogelisms.

Днес Terror, които свириха у нас през 2009, са емблема на истинския хардкор и независимо от актуалните модни тенденции, остават пазители на традиционния хардкор с метъл елементи и класически траш рифове, нареждайки се до най-влиятелните групи в този стил. Последният студиен албум на шайката - "Keepers Of The Faith" (2010), пожъна овации от цялата хардкор общност, защото е първокласен пример за максимум отдаденост и убеденост във всичко, което е хардкор.

Цената на билетите за концерта в парти център "4 км" по 30 лева (в деня на събитието - 35 лв.) все още могат да се закупят чрез http://www.eventim.bgYerr

Виж лайв клипа на Терър "Stick Tight", сниман на фестивалите Sound и Fury, на:

http://www.youtube.com/watch?v=oG_TzYDYgBM

Terror онлайн:

www.myspace.com/terror

www.twitter.com/animatomusic

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички