Europe пристигат в София днес


Europe пристигат в София днес

3879

Шведската хард рок банда Юръп (Europe) пристига у нас днес, 14 юни.

Музикантите от групата - Джон Норъм – китара, Джон Ливън – бас, Мик Микели – кийборди и Йън Хогланд – барабани, ще бъдат придружавани от 12-членен мениджърски и технически екип.  Фронтменът Джоуи Темпест (Joey Tempest) ще дойде в София в ранния следобед на следващия ден – 15 юни, преди самия концерт.

Както MySound.bg нееднократно информира, той ще се състои в зала "Фестивална" от 20.00 ч.

По време на престоя си у нас, гостите ще бъде гощавани със здравословна био кухня,  хубаво вино и свежи плодове. Музикантите споделиха, че искат да опитат и традиционни български специалитети.  

Пропускателният режим за концерта ще бъде изключително строг, оповестиха неговите организатори Most Of Evil Music (MOE). Всички билети ще бъдат детайлно проверявани, а бар кодовете им - проследявани със специални електронни четци. Деца до 10-годишна възраст ще влизат  безплатно, но задължително с пълнолетен придружител. Непълнолетните фенове на възраст под 18 години също трябва да бъдат придружавани от възрастен. Съответните декларации за деца с придружител ще бъдат раздавани от охраната пред входа на залата.

Билетите за събитието прогресивно намаляват, но все още има останали ограничени бройки за закъснелите фенове.

Предварителната продажба на пропуски ще бъде възможна в цялата мрежа на "Евентим" до 13. 00ч. в деня на концерта. След това билети ще се продават само на касата на зала "Фестивална".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички