Живей активно! с Криско, Дивна, Ангел и Моисей и много други


Живей активно! с Криско, Дивна, Ангел и Моисей и много други

5632

Кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова, изпълнителният директор на "Нестле, България" г-н Хуан Карлос Пералехо, Нешка Робева, Йорданка Благоева, Йордан Йовчев, Симона Пейчева, Евгени Иванов Пушката, Тереза Маринова, Тити Папазов, Армен Назарян, Мария Грозева, Асен Великов, Чавдар Костов, Стефан Георгиев, Йордан Бозов, Чавдар Костов, Димитър Ангелов и други ще дадат старт на символичен "Поход на столичани" по булевард "Витоша"- от НДК до Южния парк.

Изявата Живей активно! започва пред пилоните на НДК в 10.30 часа на 24 юни.

Там ще има много изненади и забавления с водещите Део, Сантра, Спенс, актьорите от "Комиците" - Шайбата, Васил Драганов и Ненчо Илчев, Симо и Богдана от БГ радио, Албена Михова, Финдо, а големият финален концерт ще зарадва почитателите на Скилър (Skiller) и Печенката (Pechenkata), Рафи, Богомил, Александра и Ангел и Моисей от X Factor, Дивна и Криско (на снимката).

По инициатива на Столична община тази година ще се проведе и велопоход от театър София, към който ще се присъединят и хора с алтернативни средства за придвижване (ролери и скетборд) и ще стигне до пилоните на НДК. От там гражданите ще се включват в похода на софиянци от НДК до Южния парк. В рамките на Живей активно! ще бъдат специално организирани турнири по волейбол, футбол, тенис на маса, бейзбол и уличен баскетбол на 10-те локации в Южния парк.

Както MySound.bg вече писа, инициативата се провежда всяка година и е част от цялостната програма за популяризиране на активния начин на живот, която "Нестле, България" осъществява. Живей активно! придобива все по-мащабни размери и все повече хора, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на активния начин на живот и балансираното хранене.

От първото издание на инициативата, което се проведе на 11 юни 2006, до днес повече от 115 000 души са взели участие в пешеходните походи и спортните активности, заедно с най-големите спортни звезди на страната, сред които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов – Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и много други.

Всяка година едни от най-известните български лица се включват в пешеходния поход и показват на хората как да спортуват и усвоят професионални умения по футбол, волейбол, баскетбол и фитнес.

Живей активно! се провежда под патронажа на Столична община и кмета на София Йорданка Фандъкова.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички