C-Block връщат 90-те в столичния клуб Текила


C-Block връщат 90-те в столичния клуб Текила

5747

Си–Блок (C-Block), познати с едни от най-горещите хитове на деветдесетте, ще се изяват в столичния клуб "Текила" на 28 юни, четвъртък.

Денс звездите пристигат по покана на управата на заведението, която обешава още много изненади в програмата си занапред. Вход за събитието- 20 лв. Peal Robert  и Love Jeanine кацат на випа на летище София в 21.30 часа същия ден.

Акцент в репертоара им за вечерта е хитът "Summertime", с който взривиха света през 1997.

Си-Блок е немска хип-хоп и евроденс група, създадена от музикалните продуценти Йорг Вагнер, Улрих Бухман и Франки Милър. Първоначално тя се състои от американските рапъри Mr. P (Джеймс Уайт) и Ред Дог (Антъни Джоузеф), а по-късно към тях се присъединяват вокалистите Тереза Балтимор, Престън Холауей и Ракел Гомез. Сред им парчета "Keep Movin'", "The Future Is So Bright", и "Broken Wings".

Първият сингъл на Си-Блок - "Shake Dat Azz", в който участва и рапърът АК Суифт, излиза в началото на 1996. В края на същата година те представят четвъртия си сингъл "So Strоng Out", който достига до челните позиции в много музикални класации. Той става много голям хит в Швейцария и Австрия. Следващото парче, което издават, е "Time Is Tickin' Away", окупирало първото място в немските музикални класации за сингли.

Формацията пуска следващия си сингъл - "The Future Is So Bright", през 2000, което е с участието на Mr.P и Джанин Лав. Музикантите анонсират соя следващ проект  "Changes", който обаче така и не се появява.

Гостите ще бъдат посрещнати с тузарска лимузина, обурдавана с глезотийките, които са си поръчали, а именно - скъпо шампанско, сникърс, кока-кола и енергийни напитки. Те ще направят бърз саундчек в 22.30 часа и след това ще се освежат в хотел "Радисън", където са настанени.

Изпълнителите ще се появат на сцената в "Текила" след полунощ. Си–Блок са забранили снимките па време на изявата си, като са поискали и специална охрана за целия престой в София.

След шоуто в изпълнителите пътуват за Варна, където също имат обявено участие.

За резервация: 088 5000 500, получавате шанс да спечелите награди от The Mall, които са партньори на събитието, припомнят организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички