New Day за 50 Сent, става боксов агент


New Day за 50 Сent, става боксов агент

3750

Фифти Сент (50 Cent) планира да започне кариера като боксов агент.

По-рано през месеца компанията на рапъра получи лиценз от американските власти да промоутира боксови срещи. Спецовете предполагат, че в бъдеще музикантът ще работи заедно с Флойд Мейуедър-младши, който е най-високоплатеният спортист в света според "Форбс".

Междувременно, Къртис Джаксън III (Curtis James Jackson III), както е истинското име на звездния хип-хопър, представи новия си сингъл "New Day" и разкри кога ще излезе следващият му албум.

В парчето, чиито продуценти са Д-р Дре (Dr. Dre) и Еминем (Eminem), пее и чаровната Алиша Кийс (Alicia Keys). Очаква се то да бъде част от петата студийна продукция на звездата - "Street King Immortal", която ще излезе на пазара на 13 ноември, пояснява Contactmusic.

Предишният албум на Фифти - "Before I Self Destruct", се появи през 2009. Година по-късно рапърът анонсира, че възнамерява да събере в компилация няколко нови парчета, плюс изпълнения, които по една или друга причина не бяха публикувани в саундтрака към игралния филм Get Rich Or Die Tryin ‘, но това не се случи.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички