Скандално парче на Дрейк забърка покойната Алая


Скандално парче на Дрейк забърка покойната Алая

5602

Рапърът Дрейк (Drake) изсипа куп обиди по адрес на колегата си Крис Браун (Chris Brown) в своя нов сингъл "Enought Said", но това раздразни голяма част от почитателите на звездата, пише Contactmusic.

Най-новото парче на изпълнителя, което съдържа нечувани досега вокали на покойната Алая (Aaliyah), разгневи феновете на певеца, тъй като според тях целта на песента е да оклевети Крис.

Реакциите към парчето са смесени. Някои са на мнение, че намесването на Алая в подобна песен е неуместно.

"Обичам Дрейк, но не съм сигурен, че е необходимо да почита паметта на Алая и клевети Крис Браун в едно и също парче", написа @Cazba21 в Twitter.

"Наистина ли песента на Дрейк отправя обиди към Браун? Защото ако е така, това би било много неуважително. Ужас", допълни потребителят @In_Boss_U_Trust.

Дрейк работи по своя следващ албум, който ще се появи след платинения диск "Take Care" (2011), от който са суперуспешните хитове "Headlines", "Make Me Proud" с участието на Ники Минаж (Nicki Minaj) и "The Motto", в който се вирхи Lil Wayne. Вторият студиен албум на изпълнителя дебютира на челно място в класацията на Билборд Топ 200 и се превърна в най-успешния албум на рап звездата с продадени над 630 000 копия. Проектът бе нареден сред едни от най-продаваните записи на 2011 и се нареди на 3-то място след "Born This Way" на Lady Gaga (1.1 милиона копия) и "Tha Carter IV" на Lil Wayne (964 000 копия).

Канадецът представи "Take Care" на околосветското турне The Club Paradise тази година с впечатляващ визуален спектакъл.

Част от обиколката бяха и изявите му пред колежаните в Северна Америка, откъдето тръгна и самият той. Kendrick Lamar – новоизгрял млад рапър, провъзгласен от хип-хоп иконите Dr. Dre и Snoop Dog за новия цар на Западното крайбрежие, бе специален гост на Дрейк.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички