Метрополис телепортират Ибиса на Cacao Beach


Метрополис телепортират Ибиса на Cacao Beach

1637

Метрополис водят култови диджеи за партита, обединени под името името Teleport Ibiza, които ще се състоят в популярния клуб "Какао Бийч" (Cacao Beach) в курортния комплекс Слънчев бряг

Двете събития ще срещнат българската публика с основателя на култовата марка Cocoon парти властелина Свен Вет (Sven Vath) (на снимката), който у нас ще бъде подкрепен от живото изпълнение на най-перспективния български продуцент в танцувалните хаус и техно - KiNK (Кинк). Публиката ще чуе и тандема Davide Squillace и Matthias Tanzmann, резиденти на емблематичния в Ибиса и цял свят парти бранд Circo Loco. Разбира се, и двете вечери част от настроението ще бъде осигурено от самите ветерани от Метрополис.

Билетите за партита са на цена от 20 лева за Davide Squillace и Matthias Tanzmann и на цена от 25 за Sven Vath и KiNK в мрежите на Eventim и Ticketstream. Комбинираният пропуск за Teleport Ibiza пък струва 40 лева.

Горещият уикенд ще започне във вечерта на 17 август, когато зад пулта ще застанат диджеят от Неапол Davide Squillace и колегата му Matthias Tanzmann от Лайпциг, Германия. Тандемът е в челните редици на серията Circo Loco от 2007 насам. За това време са постигнали забележително разбирателство, като Squillace отговаря за замечтаното, но динамично трайбъл техно звучене, а Tanzmann е пазителят на логото на парти бранда – чистият танцувален тек хаус. Изключително важно за серията Circo Loco, стартирала особено скромно в понеделнишките вечери в малък клуб в Ибиса, е именно любопитството към новото в електронния ъндърграунд. По-късно то прави поредицата емблема на съвременната клубна денс култура, с резиденции и участия във всички най-големи електронни фестивали и клубове в цял свят. Звученето в сетовете на Davide Squillace и Matthias Tanzmann пък представя най-силното на европейската сцена в момента.

На 18 юни август прогнозата е парти температурата да се покачи до най-високите си стойности заради участието на властелина Sven Vath. Доказан титан в денс културата, той отдавна е надскочил времето и моментната мода и се е превърнал в мярка за качество в електронната музика. С 20-годишната си кариера и култовия лейбъл Cocoon, Sven Vath е любим на няколко поколения с постоянно еволюиращия си звук, безкомпромисното развитие и поглед, който винаги е отправен в бъдещето. Приносът му към съвременната музика не е само със собствените му издания, но и с подкрепата на млади таланти, които издава и пуска на партитата си. Един от продуцентите, към които Sven Vath е демонстрирал особена симпатия, е българинът Страхил Велчев, световнопризнат като KiNK, чиито тракове са неизменна част от сетовете на Sven Vath в последните 2 години във всички точки на света.

Затова именно KiNK и корифеите от Метрополис ще подгреят представянето у нас на настоящото турне на Vath - The Year Оf Тhe Dragon Tour 2012.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички