Маестро Теодосий Спасов се впуска в ново музикално пътешествие
Dr.Feelgroove и Moevv откриват летния сезон в Yalta. Be Bold: Let's be close
MakeКАРНАВАЛ, notwar: Молец, RDMK, 100 Кила, Васил Петров, Dolapdere Big Gang и MC Камен сред изпълнителите на феста в Габрово
"Добър вечер, джаз!" с Ангел Заберски и Биг бенда на БНР
Отличават прогресивни български артисти, публиката определя кой ще грабне наградите "Златни патета"
Трио Viva на национално турне
Теодосий Спасов, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Дара Екимова, Нети Добрева и Viva на SoFest Spring
Швейцария спечели 68-ото издание на "Евровизия"
Sofia Live Festival гостува на юбилейното издание на "Капана фест" в Пловдив
По-малко от месец до концерта на Corey Taylor у нас, Black Tooth и Siamese специални гости в "Арена София"
Всемогъщият оркестър Марсел Дюшан за първи път в София навръх Деня на Европа
Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа, Део и 100 кила сред гостите в големия концерт на D2

Викат духа на Елвис Пресли с електро суинг


Викат духа на Елвис Пресли с електро суинг

4180

Black Elvis и младата надежда на електро суинга - Swingrowers, са гостите на последното издание от популярната парти поредица Smugglers Swing Club за 2012.

The Smugglers Collective и Kilbeggan канят отново в машината на времето всички фенове на суинга и на винтидж естететиката изобщо на веселба в столичния клуб Mixtape 5. Събитиетото, което ще се състои на 14 декември, ще представи на родните меломани не шеметния британец Black Elvis и италианската електро суинг сензация Swingrowers. Това ще е първа среща на всички гости с българската публика.

Black Elvis, или Colbert Hamilton, е сред най-популярните имитатори на Елвис Пресли (Elvis Presley) в Европа, с харизматично сценично присъствие и уникална прилика на изпълненията си до тези, на които сме свикнали да се наслаждаваме на истински концерт на Краля на рока. Сред феновете на Black Elvis са звезди като Madonna (Мадона), The Rolling Stones и Rod Stewart  (Род Стюърт), които са гледали изпълненията му в клубовете на West End в Лондон. За госта интерпретацията на Елвис не е простo имитация, а истинско възраждане на корените на рок-ен-рола и на самия Пресли! По време на концерта си в София той ще наблегне на ранните години на легендарния изпълнител и всички негови хитове от 50-те и 60-те години. Автентичните сценични костюми на Colbert само ще допринесат за усещането, че гледате самия Крал на рока.

Swingrower е младо трио от Палермо, Италия, една от обещаващите нови групи на съвременната електро суинг сцена. Формацията, избрана за най-добра нова електро суинг група на 2012, се изявява предимно в клубовете на Лондон, Париж и Берлин заедно с имена като Parov Stelar (Паров Стелар) и Caravan Palace. Концертите й са заредени с позитивна енергия, суинг мелодии и автентични джазови китари, подплатени с пленителния глас на певицата - Loredana Grimaudo. Италианците издадоха дебютния си едноименен албум преди няма месец.

Клуб Mixtape 5 ще отвори врати за всички фенове на музиката и естетиката на отминалото време на 14 декември (петък) в 21.00 ч., а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22.00 часа.

Билетите за Smugglers Swing Club са в продажба в мрежата на Ticketstream в цялата страна на цена от 12 лева. Пропуските могат да бъдат закупени на касите на "Oфис 1", TBI Credit, "На тъмно", Technomarket, "Мултирама", "М-Тел", "Строежа", бар "Петък" и други, както и онлайн на Ticketstream.bg. В деня на събитието и на място в Mixtape 5 билетът ще струва 15 лева.

Smugglers Swing Club представлява среща между вчера и днес, чието проявление в музикално отношение означава суинг срещу електро суинг. По този начин се застъпват всички разклонения на суинга и рок-ен-рола от 40-те години, та до днес, когато електро суингът изживява своя възход. Зад пулта ще бъдат, разбира се, The Smugglers Collective (Смъглърс Кълектив), които ще нажежат атмосферата с уникален микс от най-доброто от винтидж музиката от 30-те години до днес.

Освен стилно ретро и неоретро звучене, събитето ще предложи на присъстващите незабравимо пътуване във времето, в което танци, музика и мода на отминали епохи ще преживеят своя ренесанс, макар и за една нощ. Зрелищни визии ще бъдат прожектирани на големи екрани и ще допринесат за ретро атмосферата. Всички ще могат да се преобразят с ретро грим и прическа на станалия вече традиция за серия автентичен винтидж будоар.

Гостите на партито ще имат и възможността да запечатат момента като се снимат в специалната фотокабинка на суинг клуба.

Клуб Mixtape 5 е на булевард "България" 1, в подлез "Галерия".

Още - на:

https://www.facebook.com/smugglers.bg
https://www.facebook.com/SmugglersSwingClub

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички