Sugar DJ’s и Sevi шокират със съвместно парче


Sugar DJ’s и Sevi шокират със съвместно парче

4500

Светлана Близнакова - сексапилната фронтдама на Sevi (Севи), отдаде бистрата си бленда на тандема Sugar DJ’s.

Премиерата на съвместното им изпълнение - "Shocked", и видеото към него е в столичния клуб Faith от 19.00 ч. на 9 декември.    

Предизвикателното заглавие е дело на Sugar DJ’s, а вокалите и текстът са на певицата. Режисьор на клипа е Боян Карамфилов (познат като вокал на група Кълн). "Shocked" комбинира денс, транс елементи и плътна женска рок бленда.

Sugar DJ’s са DJ Tony (Антон Христов) и DJ Vancho (Иван Соколов), които подслаждат душата на електро маниаците предимно с транс и прогресив. Но умеят да предизвикват апетит и в рок средите с алтърнатив и рок миксове (в момента са резиденти на популярния рок и алтърнатив столичен клуб Rock It). Съдбата среща диджеите в клуб "Маската", където също са резиденти в момента. Sugar DJ’s вече седем години градят имиджа на един от най-добрите тандеми зад пулта. В професионалната им биография присъстват различни ремикси на тракове за много изпълнители, сред които Явор Захариев от Гравити Ко. (Gravity Co.). Трак от последния рилийз на Sugar DJ’s – "D.S.B", включително ремиксиран и от Ewol Waves и издаден съвместно с Katsarov, влезе в новото ежеседмично 24-часово шоу на Армин ван Бюрен A State Of Sundays. Tony и Vancho водят и свое авторско предаване - Trance Infinity, по Vibes Radio.

"Shocked" излиза буквално дни след като Светлана Близнакова и популярната й софт рок банда атакуваха с "Victim", пореден сингъл с видео от дебютния им албум "What Lies Beyond".

Виж клипа към "Victim" ТУК!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички