Криста с концерт в Първо студио на БНР


Криста с концерт в Първо студио на БНР

4207

Криста ще изнесе първия си голям самостоятелен концерт в Първо студио на БНР на 11 декември, вторник.

Младата соул певица ще представи песни от предстоящия си дебютен албум, както и любими джаз стандарти, аранжирани от талантливия пианист и композитор Теодор Петков - Тото.

Тя ще се изяви с бенда, с който ще представи България на "Евросоник" идната година. Певицата е събрала някои от най-добрите български музиканти: Теодор Петков – Тото (пиано), Теодор Иванов (барабани), Симеон Петрунов (бас), Мартин Ташев (тромпет), Георги Янев (китара) и Елена Кокорска (вокали).

Изключителният глас на Криста, в комбинация с аранжиментите, създадени от Тото, обещават едно вълнуващо музикално преживяване. Изненадата на вечерта ще бъде дуетът на Криста с B.O.Y.A.N., неин музикален продуцент и артист на Стерео стая. Двамата ще представят за първи път пред публика дуетната си песен "Твоят смях".

"Много се вълнувам за концерта в Първо студио на БНР", сподели Криста. "Ще изпея синглите си, няколко съвсем нови песни от предстоящия ми албум и кавърверсии на любими мои джаз и соул парчета. За Грьонинген сме подготвили репертоар, в който ще заложим на авторските неща. До мен са най-готините музиканти, много съм щастлива, че сме заедно и правим това, което най-много обичаме – музика", допълва актуалната изпълнителка.

Концертът ще започне в 19.00 ч. Билети се продават на касата на Рекламно-информационния център на БНР на цени от 7 и 10 лв.

Талантливата певица - носителка на наградите за най-добър млад поп изпълнител (фондация Национална опера и балет, 2008), за дебют на годината (БНР, 2009) и Специалната награда на конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика "Златна пролет" (2012), е откритието на лейбъла за нова българска музика на Мария Илиева Стерео стая.

Криста се занимава с музика от дете, а дебютът ѝ на българската музикална сцена е с хит сингъла "Това, което искаш", който я изстрелва на върха на класациите. Следват "Имам", "Силна любов", "За теб" и "Част от мен", която  ѝ печели специалната награда на БНР – участие на фестивала "Евросоник" в Грьонинген, Холандия, през януари 2013.

Тя е първият солов артист, печелил тази награда. На фестивала Криста ще направи международна премиера на предстоящия си албум.

Още - на:

www.facebook.com/events/374361479321287/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички