Bon Jovi удариха с новия сингъл Because We Can


Bon Jovi удариха с новия сингъл Because We Can

4605

Часове след като Bon Jovi (Бон Джови) пуснаха новия си сингъл - "Because We Can" (обложката на снимката), песента може да бъде чута и в iTunes България.

Изпълнението дава име на турнето на американската банда, част от което е и България. Както MySound.bg информира, първият концерт на ветераните в София е на Националния стадион "Васил Левски" на 14 май. Най-запалените почитатели на групата у нас изкупиха за броени часове билетите в Диамантения кръг. Вече почти изчерпани са и пропуските в зоната пред сцената и седящите в секторите близо до нея.

Автори на "Because We Can" са Jon Bon Jovi, Richie Sambora и Billy Falcon. Парчето ще влезе в следващия диск на групата "Whay About Now", който ще излезе на 25 март. Преди това обаче ще се появят още няколко нови песни като част от кампанията Complete My Album в iTunes. Фенската апликация може да бъде изтеглена от тук.

В "Whay About Now" ще бъде включено и парчето "Not Running Anymore" от оригиналния саундтрак към филма Stand Up Guys. Записът е номиниран за "Златен глобус" в категорията за най-оригинална песен. Това е 2-та номинация за престижното отличие на идола Jon Bon Jovi. Припомняме ви, че първата беше за "Blaze Of Glory" от лентата "Млади стрелци 2" (1990).

Билети за шоуто на Bon Jovi в София от 79 лв. до 139 лв. - във всички каси от мрежата на "Eвентим" или онлайн на:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/bon-jovi-because-we-can-tour-sofia-national-stadium-vasil-levski-463629/performance.html.

Експресна доставка на билети до 2 часа и през:

http://bgmenu.com/tickets.html

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички