Сезонът на Bon Jovi. Можеш ли като тях?


Сезонът на Bon Jovi. Можеш ли като тях?

4599

Сезонът на Bon Jovi (Бон Джови) стартира в столичния клуб Rock It на 29 януари.

За българските почитатели на прочутата американска банда са предвидени редици активности, чиято цел е да провокира меломанията им преди първия концерт на бандата у нас.

Както MySound.bg нееднократно информира, шоуто ще се състои на Националния стадион "Васил Левски" на 14 май (вторник). 

Вместо феновете да тръпнат в очакване, те могат да избършат прахта от старите дискове и аудиокасети на групата, да извадят от дъното на гардероба своето любимо дънково яке и да се подготвят за рок фиестата, която започва още сега. Организаторите ще зарадват почитателите на групата с шумна серия от генерални репетиции преди спеткакъла през лятото.

"Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" (БЕК) и мениджмънът на Bon Jovi са подготвили много приятни изненади. Официален мърчандайз на групата, новият албум "What About Now", както и билети за концерта от първа линия са само част от нещата, които феновете ще могат да спечелят докато се забавляват. Специално обръщение на Джон Бон Джови към българската си публика пък ще превърне Сезонът на Bon Jovi в един наистина емоционален мост между почитателите и групата.
 
Активностите стратират със серия партита в Rock It на 29 януари, когато популярният столичен клуб очаква най-надъханите, най-артистичните и най-забавните любители на рок музиката на първото от серията караоке партита, наречени "Можеш ли като тях?". Караоке предизвикателствата ще се организират в клуб Rock It веднъж месечно - във вторник, а през април най-добре изявилите се ще застанат един срещу друг на финалната битка, за да излъчат големия победител, който ще гледа шоуто от така желаната Диамантена зона (билетите за която отдавна са разпродадени).

Серията клубни партита в Rock It се организират съвместно с българския фен клуб на бандата Bon Jove – Bulgarian Fans, който е един от най-организираните и многобройни фен клубове в страната ни. С оромно нетърпение се очаква и издаването на новия албум на рокаджиите - "What About Now", през март. Първият сингъл от диска - "Because We Can", вече е факт и доказателство, че музикантите знаят рецептата за рок хитове. Издаването на проекта също ще бъде отпразнувано на българска земя със специално парти в Rock It.

Наближаващия ден на влюбените - Свети Валентин, почитателите на формацията имат възможност да отбележат на едно по-специално парти в същия клуб. Подаръците ще бъдат осигурени от организатора на концерта, а пожеланията - лично от Джон Бон Джоуви. На фейсбук страницата на българския фен клуб всеки ще може да сподели своите незабравими моменти, свързващи ведно музиката на Bon Jovi и любовните емоции, и да получи подарък.
 
Феновете, които могат да се похвалят с колекция спомени от своите любимци – дрехи, значки, списания, плакати, снимки, аудиокасети или каквото още им хрумне, могат да ги покажат на всички на снимки в кампанията "Извади спомените" – отново във фейсбук страницата на фен клуба и да се борят за така желания Диамантен пропуск за концерта.

Билети - в мрежата на Еventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет". Онлайн - на: www.eventim.bg. Експресна доставка на билети до 2 часа - през www.bgmenu.com

БЕК се наложи като един от най-големите и успешни промоутърски компании в България и региона, организирайки за последните 10 години едни от най-мащабните фестивали и концерти - Kiss (2008, София), Metallica (2008, София), ZZ Top (2009, София),  AC/DC (2009, Белград), AC/DC (2010, София), Rammstein (2010, Белград), Sofia Rocks Fest (Big Four, Rammstein, 2010; Judas Priest, Whitesnake 2011; Guns N Roses (Гънс ен Роузис) (2012) и много други.

Повече инфо - на:

www.becbg.com

www.BonJovi.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички