Singing Swing с Old Gold Band


Singing Swing с Old Gold Band

3930

Поредната изява на Old Gold Band в столичния клуб Студио 5 е от 18.30 ч. на 27 февруари, четвъртък.

Музикантите не само ще свирят, но и ще покажат, че суингът освен ритмична музика и много настроение, не би бил същият без хубав глас и текстове. Бандата, начело с Генчо Въртовски, е подготвила репертоар от емблематични парчета от средата на миналия век, които ще зазвучат с нежните гласове на Лили Друмева, Сибила Малушева, Кристина Кирова и Анна-Мария Въртовска.

Мъжката част на формацията се състои от Атанас Хаджиев – кларинет, саксофон и вокал; Димитър Горчаков – клавишни и вокал; Стефан Стойков – китара и вокал; Митко Гидишки – бас китара и вокал; Васил Василев – барабани и вокал, и, разбира се, лидера, без чийто тромпет и флюгелхорн проектът няма да е същият  – Генчо Въртовски.

Магията на суинга и би-бопа са идеалният акомпанимент за тази романтична джаз вечер, която ще пренесе публиката във времето на Нат "Кинг" Кол, Луи Прима, Франк Синатра, Чарли Паркър и Дизи Гилеспи, в нощен Ню Йорк, с улици, миришещи на дъжд и асфалт, и вещаещи джазови приключения.

Вход: 10 лв.

В по-късните часове на вечерта - от 22.00 ч., в клуба ще се развихри традиционното за всяка сряда салса парти. В центъра на купона отново ще бъде Мигел, който ще забавлява присъстващите с горещи южноамерикански ритми.

Вход: 5 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички