Bon Jovi продължава турнето без Ричи Самбора


Bon Jovi продължава турнето без Ричи Самбора

4707

Солокитаристът на Bon Jovi - Ричи Самбора (Richie Sambora), ще пропусне концертите от тазгодишното турне на групата, тъй като влиза в клиника за лечение на зависимости, информираха световните агенции.

Както MySound.bg вече огласи, световната обиколка на именитите американци Because We Can в подкрепа на новия им албум "What About Now" в стартира във Вашингтон на 9 февруари. Част от турнето е и дългоочакваното шоу на рокаджиите в България. Първата им изява у нас - и първа стъпка от европейската част от обиколката, е на националния стадион "Васил Левски" на 14 май.


"Поради лични причини Ричи Самбора няма да свири на предстоящото турне. Датите за всички концерти остават според обявеното", известиха рокаджиите чрез своя официален уебсайт.      

За оттеглянето си Самбора изтъкнал "лични проблеми", но от постовете на музиканта в социалните мрежи става ясно, че той ще влезе в клиника за рехабилитация, бидейки в специална програма за лечение на алкохолизъм.

Това не е първият опит на 53-годишния струнен ас да се пребори със своите  зависимости. През 2007 и 2011 той се подложи на лечение в клиника заради злоупотребата с алкохол и наркотични субстанции. Което бе и причината да пропусне северноамериканското и европейското турне на групата преди две години.

Това е най-вероятният край и на Bon Jovi, и на самия Самбора, тъжно прогнозира Contactmusic.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички