Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Концертът на Bon Jovi в детайли


Концертът на Bon Jovi в детайли

5035

До рок концерта на Bon Jovi у нас остават броени часове!

Митичните американци идват за своя първи концерт у нас по покана на "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни". Нека направим заедно от събитието емоционален и исторически момент! И отново да покажем на целия свят, че българската публика е невероятна, приканиха организаторите.

Съпорт групата D2 ще се качи на сцената точно в 19.30 ч. а гостите излизат в 20.30 часа. 

Вратите днес отварят точно в 16.00. Указаните на билетите входове за влизане задължително ТРЯБВА да се спазват. Входът за инвалиди е номер 1.

Хората трябва да си предвидят време за влизане в стадиона, за да се ориентират до своя вход и да влязат търпеливо, заедно с още хиляди развълнувани фенове. За да се осигури максимален кофорт при влизане, е препоръчително хората да пристигнат на стадиона по-рано.

Закупилите VIP пакет Diamond Circle или VIP пакет Front Of Stage са единствените с право на по-ранен достъп. Техният режим на влизане предвижда първоначално чекиране на специално брандирана Bon Jovi шатра (разположена вляво от централния вход на стадиона) с начален час 14.00 часа. Само след идентификация там, всички притежатели на тези пакети ще могат да влязат през специално определен вход, който ще отвори в 15.00.

Всички непълнолетни лица (ненавършили 18 години) ще бъдат допускани срещу билет и с ПЪЛНОЛЕТЕН придружител срещу попълнена декларация. Децата до 10 години влизат безплатно (не трябва да са навършили възрастта към датата на събитието, представя се документ, удостоверяващ това) и с придружител.

Придружителят се ангажира да носи цялата отговорност за сигурността и комфорта на непълнолетното лице през цялото време на събитието. В този смисъл, придружителят и непълнолетното лице следва да са в една и съща зона. Съветваме ви да свалите и попълните декларацията предварително, за да си осигурите максимално спокойно и бързо влизане на концерта. За всеки случай, декларации ще има и на място при охраната.

Оставете всички ненужни вещи вкъщи, големи фотоапарати (професионална и полупрофесионалона аудио и видео техника) няма да бъдат допускани - снимайте с телефон или макс сапунерка.  
            
ЗАБРАНЕНИ СА: внасянето на големи фотоапарати (професионална и полупрофесионалона аудио и видео техника), храна, алкохол и всякакъв вид напитки, наркотици, оръжие, всякакъв вид остри, чупливи и опасни предмети, включително големи знамена (максимално допустимите платна или разпечатки са с размер А4) и чадъри – ако вали, ще се допускат само дъждобрани.

На място ще се продава вода, кока-кола и бира. Традиционно, ще има химически тоалетни. Ще има и оригинален Bon Jovi мърчандайз, разположен за удобство на феновете в няколко шатри в рамките на стадиона. Феновете могат да се сдобият с част от уникалните фенски артикули, съвсем нови, посветени на европейската част от актуалното турне на бандата по повод новия ѝ албум "What About Now".

С нашата дата започва европейското част на обиколката, а българските фенове ще станат и първите свидетели на съвсем новия сценичен дизайн.

Сцената ще бъде достъпна още от обедните часове в деня на концерта и ще бъде разположена между централния вход на стадиона и входа на метростанция "Васил Левски", точно до монументите, брандирани като истински капачки Kamenitza. През последните седмици първата бира на България организира и специални активации, чрез които раздаде над 500 билета за събитието на годината.

Повече информация за марката и видеа с някои от щастливите късметлии - на www.kamenitza.bg, както и на официалната страница на Kamenitza във Facebook.

Билети ще се продават до последно и на място, касите на Eventim са обозначени на приложената схема. Вижте тук наличните към момента опции.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички