Бруно Марс отново фаворит


Бруно Марс отново фаворит

3358

Бруно Марс (Bruno Mars) получи четири номинации за Наградите за музикални клипове на MTV, които ще бъдат връчени на 25 август.

Превърнал се във всеобщ любимeц с неповторимата си усмивка и уникален глас, изпълнителят неуморно печели награди и продължава да трупа нови признания и номинации. Без да е изненада за никого, звездата е сред фаворитите и за предстоящите Награди за музикални клипове на MTV, церемонията по раздаването на които ще се състои на 25 август, неделя, в Barclays Center в Бруклин.

Марс ще мери сили с видеото към #1 хита си “Locked Out Of Heaven” в категориите за видео на годината, най-добро поп видео и най-добро видео на мъж изпълнител, а летните му ретро танцови умения, с които хавайската звезда впечатлява в най-новия си клип, този към "Treasure", са оценени подобаващо с номинация в графата за най-добра хореография.

Същевременно алтърнатив групата Fun. е кандидат за статуетката в надпреварата за най-добро поп видео и най-добра режисура за клипа към "Carry On". Ed Sheeran е с номинация за най-добро видео на мъж изпълнител за "Lego House", а Skrillex - за най-добри визуални ефекти за клипа към "Breakn' А Sweat".

Кои ще са големите победители, зависи изцяло от феновете.

Всеки може да даде своя глас в главните категории на сайта VMA.MTV.com. до 24 август.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички