Цялата любов на Сигнал в зала Арена Армеец


Цялата любов на Сигнал в зала Арена Армеец

3926

Сто процента рок и любов обещават ветераните от група Сигнал на мегаконцерта, който ще изнесат в столичната зала "Арена Армеец" на 27 ноември.

Както MySound.bg вече писа, Данчо Караджов и Ко. са първите български рокаджии, които ще се изявят на това място. "Приели сме  предизвикателството да го напълним", коментира фронтменът по повод събитието, с което ще бъде отбелязана 35-та годишнина откак групарите са на концертната сцена.

Мотото на концерта е Our Love ("Нашата любов") и на него за първи път на живо ще прозвучи най-новата песен -  "Our Love", по текст на Сашо Петров. Парчето е композирано и посветено на споделената любов на бандата и нейните почитатели. Един от тях на ще си тръгне от събитието с чисто нова електрическа китара с подписите на всички членове на бандата  - не каква да е, а легендарният американски модел Fenfer Stratocaster.

"Ще свирим абсолютно на живо, без никакви технологични тарикатлъци", сподели фронтменът. Репертоарът, който обещава, е двучасов. Ще звучат и песни от соловия албум на Караджов "C'est La Vie". Специални гости на изявата в "Арена Армеец" ще бъдат оригиналните членове на формацията Христо Ламбрев и Румен Спасов, понастоящем в група Карамел. 100 квадрата видеостена, монтирана зад сцената, ще дава близък кадър на събитието.

Билети — в касите на НДК, офисите на Mtel, Office Оne, "Арена Армеец" и чрез Ticketstream.

През своята 35-годишна история музикантите издават 13 студийни албума и изнасят хиляди концерти в страната и чужбина. Съвсем наскоро те се прибраха от САЩ, където изнесоха девет шоута пред препълени зали.  Групата поставя и два невероятни рекорда не само за България - над 7 000 изяви пред публика. Албумите на Сигнал са продадени в повече от 500 хил. екземпляра.

Йордан Караджов, Александър Мариновски, Владимир Захариев и Георги Янакиев остават верни на традицията си да създават и изпълняват чист български рок и влизат с 16 отличени хита в Топ 500 на най-великите песни на България. Сигнал са любимци на повече от три поколения българи по всички краища на света.




 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички