Билетите за концерта на Айрън Мейдън почти изчерпани


Билетите за концерта на Айрън Мейдън почти изчерпани

3860

Само след седмица София ще бъде разтърсена от взривяващото шоу на Айрън Мейдън  (Iron Maiden).

Както MySound.bg нееднократно информира, британските метъл величия пристигат у нас за много специален концерт в зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 16 юни. С него ще отбележат края на суперуспешната обиколка Maiden England Tour.

Интересът към концерта на великолепната шесторка у нас надмина всички очаквания, посочват организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис". Билетите са почти изчерпани. Ограничени бройки могат да бъдат закупени от офиса на "Тикетпро", както и от Билетен център на НДК.

Родните фенове на британците тръпнат в очакване да чуят най-големите хитове на групата от 80-те, които ще бъдат изпълнени за последен път пред публика. Ще се насладим на едно несравнимо с нищо досега светлинно шоу, с взривяващи пиро ефекти и уникални превъплъщения на талисмана на групата – ЕДИ.

Хилядите почитатели на кралете не метъла ще могат да се настроят подходящо за купона в деня на концерта (16 юни) с хепънинг пред "Арена Армеец". От 15.00 ч. на специално оградено пространство пред залата ще бъде поставено началото на шеметен купон, озвучен подобаващо от рок диджеите на клуб Rock’nRollaДанчо Стълбицата и Васко, и полят обилно с бира.

Входовете на "Арена Армеец" в деня на концерта ще бъдат отворени в 18.00 ч. Поради очакваното натоварено движение по бул. "Цариградско шосе", където в момента продължават ремонтни дейности, съветваме феновете да дойдат по-рано с автомобилите си или да използват градския транспорт. Хеви метъл бандата Ghost ще се качи на сцената в 19.40 ч.като изпълненията на шведите ще продължат до 20,30 ч. Очакванията са Брус Дикинсън и компания да се появат около 21.00 ч, а  шоуто им ще продължи поне два часа!  
Стартирало точно преди две години с паметни изяви в САЩ и Канада, Maiden England Tour премина през четири континента.

Когато приключи на 5 юли на фестивала Sonisphere в Небуърт, Англия, шоуто ще е гледано от над два милиона екзалтирани фенове по целия свят.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички