Англичаните от Соник Буум Сикс пристигат в София


Англичаните от Соник Буум Сикс пристигат в София

4813

Англичаните от Соник Буум Сикс (Sonic Boom Six) ще посетят България за първи път по покана на "Строежа" и със съдействието на "Lazy Days Agency".

Събитието ще се състои на 1 март, като допълнително ще се уточни точната локация, а началото на продажбата на билети ще стартира пез първата половина на февруари в системата на "Ticketstream.bg".

Соник Буум Сикс са разностилна, но винаги позитивна банда от Великобритания, с подчертано присъствие на смесени дамски и мъжки вокали, създадена през 2002.

Петимата от Манчестър имат сравнително бърз старт, като още през следващата година стават съпорт в последователните турнета на Дъ Тоустърс, Кинг Проун и Кеч 22.

Буум Сикс са познати основно чрез ска-пънк парчетата си, но всъщност придават и немалко хип-хоп, рага и поп отенъци на своя стил.

В същото време, организаторите на концерта им в София, съобщават, че: "Март е месецът от 2009, в който "Строежа" навършва 12 години. В тази връзка клубът, без да натрапва годишнината като основна линия, ще организира серия от концертни събития на различни нива и с ценното присъствие на групи от Англия, Словения, Полша, САЩ и България. Повече информация за тях очаквайте съвсем скоро!"

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички