Крегс Енд Паралел Форсис и Радаманмен на Switched On! 2


Крегс Енд Паралел Форсис и Радаманмен на Switched On! 2

5036

Английските групи Крегс Енд Паралел Форсис (Craggs & Parallel Forces) и Рамаданмен (Ramadanman) ще ремиксират вече избраните български хитове във второто издание на "Switched On! UK/BG Remix Session Vol. 2".

Подборът на 10-е песни от 90-е години приключи, припомниха организаторите "DS Мюзик".

Както "MySound.bg" информира, партито по повод 75-годишнината на Британски съвет у нас е в столичния парти център "4 км" на 28 февруари.

Междувременно "Switched On" обяви конкурс за български продуценти и диджеи, които ще създадат паралелно свои ремикси на същите песни. Желаещите да се включат трябва да са на възраст до 35 години и да изпратят своя ремикс не по-късно от 15 февруари на office@dsmusic.biz.

След тази дата на Интернет страницата на "Switched On" ще се организира гласуване между 16-и и 22-и февруари. Най-добрите български ремикси ще бъдат представени от своите създатели в едночасова сесия по време на самото парти, заедно с ремиксите на британските групи.  

Участниците, събрали най-много гласове за български ремикси, ще получат право на участие в уъркшоп, проведен от гостите.

Те ще получат възможност възможност да дискутират с английските си колеги различните техники за ремиксиране, начини за тяхното популяризиране, както и създаването и популяризирането на лейбъл.

Повече информация за проекта може да откриете тук.

Още от Денс/Електроника


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички